arrow_upward

12 Mødelokaler: København V

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i København V. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Trendy mødelokaler: Vesterbro er innovativ cutting edge

Er din virksomhed på udkig efter en kreativ, moderne atmosfære i jeres kommende mødelokale? Vesterbro er Københavns mest innovative, trendy område og byder på et væld af spændende, moderne og nytænkende mødelokaler og konferencelokaler.

Vesterbro: et råt miljø, der emmer af kreativitet

Din virksomhed kan simpelthen ikke finde et område at leje mødelokaler i, der signalerer mere cutting edge end Vesterbro. Mange kunstnere, kreative virksomheder og iværksættere er nemlig lokaliserede i dette unikke københavnske kvarter. København V var tidligere et barsk arbejderkvarter – et aspekt, der stadig er fremtrædende i visse specifikke dele af kvarteret og er med til at give det en særlig charme. Den nytænkende, trendy og iværksættende ånd, der er i området, kombineret med kvarterets arbejderhistorie giver en hel unik atmosfære, som mange ganske enkelt forelsker sig i. Mødelokaler og konferencelokaler giver dermed en helt særlig stemning til din virksomheds møder eller konferencer.

Spændende mødelokaler – Vesterbro har et alsidigt udvalg

Den store koncentration af spændende små og store virksomheder gør, at der på Vesterbro også er opstået en lang række innovative kontorer og ikke mindst mødelokaler og konferencelokaler af enhver type. For dig, der ønsker mødelokaler på Vesterbro er dermed et bredt og varieret udvalg at vælge imellem. Uanset om du ønsker store luksuriøse konferencelokaler eller mødelokaler med alle tænkelige services og faciliteter eller et lille unikt lokale i eksempelvis en tidligere industribygning eller et iværksætter-kontorfællesskab, er der mange muligheder i København V.

Konferencelokaler i gastronomisk paradis

En af de mange fordele, der kan fremhæves ved at leje et mødelokaler på Vesterbro, er de mange muligheder i det spændende brokvarter. Blandt andet byder København V på et sandt festfyrværkeri af gode restauranter i ethvert prisleje - hvilket kan være en fordel, hvis du ønsker at invitere kunder eller samarbejdspartnere på en god middag i nærområdet. Eksempelvis kan nævnes Kødbyen, der rummer et kæmpe udvalg af lækre og anderledes restauranter. Ligeledes finder du på Vesterbro et hav af take out steder af høj kvalitet, hvis der skal bestilles forplejning til selve mødet. Et mødelokale eller konferencelokale på Vesterbro har dermed, i kraft af placeringen, en række af attraktive fordele, der kan tilføje en yderligere positiv oplevelse til din virksomheds møde.

Profilerende mødelokaler: Vesterbo kan brande din virksomhed

Vælger du at leje dine kommende mødelokaler på Vesterbro kan det være med til at profilere din virksomhed i en innovativ, moderne retning, hvilket appellerer til mange virksomheder. Kvarterets cutting edge-atmosfære og mange spændende muligheder signalerer en moderne virksomhed på forkant med tiden – og det er der mange virksomheder, der har fået øjnene op for. Dermed vælges mødelokaler og konferencelokaler ikke kun på grund af den attraktive beliggenhed, men også grundet de mange ekstra muligheder.

Attraktivt placerede mødelokaler – Vesterbro er tæt på alt

En anden af kvarterets mange fordele er dets yderst attraktive beliggenhed. Vesterbro huser således både Københavns Hovedbangegård og Tivoli og grænser op mod Rådhuspladsen og København K samt Frederiksberg C. Det kan næsten ikke blive mere centralt. Med et mødelokale på Vesterbro får du herudover supergode vilkår, når det gælder offentlig transport. Foruden banegården har brokvarteret nemlig også en S-togsstation mere samt en lang række buslinjer, der skaber forbindelse til resten af byen. Ydermere er man i København V i gang med at etablere en metrostation, der skal indgå i den kommende city-ring.

Vi har mødelokaler i hele landet her

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage