arrow_upward

14 Mødelokaler: Århus C

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Århus C. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

En god placering af mødelokale – Aarhus C har det hele

Det giver sig selv, at der er masser af muligheder for erhvervsdrivende i Aarhus C. Aarhus, der er en del af Byregion Østjylland, er nemlig Danmarks næststørste by med sine cirka 270.000 indbyggere. Aarhus er Danmarks største vækstcenter ud over København, og det er dermed en by i rivende udvikling. Netop derfor er Aarhus også en genial by at drive erhverv i. Med storbyen lige uden for døren har du alle mulighederne inden for umiddelbar rækkevidde, og grundet den store diversitet i befolkningen er der et kæmpe potentiale i Aarhus. Desuden ligger Aarhus godt i forhold til transport til resten af landet. De større omkringliggende byer såsom Silkeborg, Randers og Vejle nås nemt fra Aarhus, og der er direkte færgeforbindelse fra Aarhus Havn til Sjælland. Dermed er der rig mulighed for at arbejde på tværs af både bygrænser og landsdele.

Kom nemt til og fra dit mødelokale – Aarhus C har gode transportmuligheder

Som Danmarks næststørste by er Aarhus godt med på den infrastrukturelle front. Der er et godt vejnet både i og omkring byen, så det er nemt at komme til og fra sine erhvervslokaler. Desuden er der gode transportforbindelser fra Aarhus Hovedbanegård. Aarhus er nemlig et samlingspunkt for offentlig transport, og fra banegården afgår der busser og toge til hele resten af landet. Du og dine samarbejdspartnere kan altså nemt komme til og fra dit mødelokale, hvad end du foretrækker bilen eller offentlig transport. Se mere her på siden, hvis du mangler et lager, kontor eller mødelokale – Aarhus C har masser af potentiale og er et oplagt valg for iværksættere og erhvervsdrivende.

De bedste lokaler til leje i Aarhus

Med alle mulighederne lige uden for døren er Aarhus et godt valg, hvad end du skal starte virksomhed op fra bunden eller skal flytte en etableret forretning. Det er nemt og bekvemt at komme til og fra Aarhus, og du vil blive præsenteret for alle de mange muligheder, som storbyen bringer med sig. I Aarhus er der alt, hvad hjertet måtte begære lige uden for døren, og der er masser af gode muligheder for at starte forretning i byen. Tag et kig her på siden, hvis du er interesseret i at leje et erhvervslokale såsom et mødelokale – Aarhus er en pulserende storby med masser af muligheder, og her hos Lokalebasen.dk finder du alle de bedste lokaler til leje i denne jyske 'hovedstad'.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage