arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Frederiksberg. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering på Frederiksberg

Frederiksberg er en bydel og kommune i Storkøbenhavn, som er omkranset af Københavns Kommune på alle sider. Det er et yderst populært område i Hovedstaden, hvilket har givet bydelen en lang række gode parkeringsmuligheder. Dette er med til at gøre Frederiksberg attraktiv for erhvervsdrivende, der ønsker at have base her.

Gode parkeringsforhold på Frederiksberg

På Frederiksberg er der flere forskellige parkeringsmuligheder, som passer til både små og store virksomheder. Frederiksberg har mange private parkeringspladser, som erhvervsdrivende kan leje sig ind på. Falkoner Allé har en god håndfuld parkeringspladser i en aflåst kælder, hvilket skaber sikkerhed hos erhvervsdrivende, der ikke ønsker at have bilen parkeret udenfor. Dette er en ganske god mulighed for mindre eller mellemstore virksomheder, der blot skal bruge enkelte parkeringspladser i trygge omgivelser. Her har Frederiksberg gode muligheder for, at der kan findes parkeringspladser, som kan sikre medarbejdernes biler ved at parkere dem i en aflåst kælder. På Frederiksberg kan denne type parkeringspladser også findes nær metroen, der dagligt bliver brugt hyppigt af erhvervsdrivende, som skal til og fra arbejde. Dette er blandt andet med til at gøre disse parkeringspladser yderst populære for erhvervsdrivende, der ønsker at have kontor tæt på metroen på Frederiksberg.

Parkeringspladser med plads til alle

Frederiksberg har en stor diversitet af parkeringspladser, hvilket giver plads til alle virksomhedstyper med forskellige køretøjer. Det er nemlig ikke kun biler, der kan parkere i de attraktive områder, men på Frederiksberg er der også gode muligheder for, at motorcykler kan parkeres sikkert. I størstedelen af de mange forskellige parkeringskældre kan der også parkeres motorcykler, som kan blive låst af sammen med de andre biler. Frederiksberg har en stor parkeringskælder ved Nordre Fasanvej, der er placeret lige overfor Frederiksberg Hospital. Her kan erhvervsdrivende benytte sig af de forskellige lejemuligheder, som er i parkeringskælderen. Der er mulighed for døgnparkering, hvor virksomhedens køretøjer kan blive stående i sikkerhed i parkeringskælderen hele døgnet. Dette gælder alle ugens dage. Har virksomhedens medarbejdere motorcykler, så fungerer dette på samme måde som med biler. Motorcyklerne kan dermed også stå hele døgnet alle ugens dage med døgnparkering. Natparkering er også muligt at leje, og det gælder i tidsrummet 17:00-08:00 alle hverdage, mens dagsparkering typisk gælder i tidsrummet 08:00-17:00 alle hverdage. Derudover tilbyder en lang række parkeringskældre på Frederiksberg også mulighed for V.I.P.-parkering. Her vil erhvervsdrivende typisk få deres egen reserverede bås, så der altid vil være sikkerhed for at kunne finde en plads.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage