arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Social media tools reduced

56 "ukendte" sociale medieværktøjer til firmaet

30
apr
2015
Steen Uno
Dropbox, iCloud, Google Drive, Google Analytics, Hootsuite ligger sikkert allerede i firmaets social media-værktøjskasse - men hvad med andre og mere ukendte, nyttige værktøjer som Rignite, Bitly, ShortStack, PicMonkey eller CoSchedule ...?
30
apr
2015
Steen Uno

En stor velassorteret ´værktøjskasse´ med et bredt varieret udvalg af tidens yndede social media-softwares er et must formentlig også i din virksomhed.

Adskillige af de kendte sociale medieværktøjer indgår sikkert allerede i din arbejdsdag til markedsføring og salg, en række former for kundeservice, til forretningsmæssig feedback og idéudvikling, til rekruttering og networking samt til meget andet.

Faktisk kan du og din virksomhed nok næppe undgå allerede at betjene jer af en hel vifte forskellige sociale medier til jeres daglige eksponering og brand awareness.

Hver eneste uge dukker nye smarte tilbud op og tilbyder sig for firmaets social media-værktøjskasse.

De fleste forbliver uopdagede, falmer i mængden og visner hurtigt bort igen.


Find de "hemmelige" værktøjer

Selv blandt de mange overlevende værktøjer i markedets benhårde konkurrence er der formentlig rigtig mange, som unddrager sig din og jeres opmærksomhed.

Det er ærgerligt, for ikke så få af alle disse "hemmelige" sociale medieværktøjer kan nemlig let spare firmaet for en masse tid - lette, effektivisere og optimere jeres daglige forretningsgange.

Den allerførste betingelse for at integrere nye spændende værktøjer i virksomhedens sociale mediestrategi er overordnet at - ja, få øje på dem og herefter lære deres tekniske finesser og fortræffeligheder at kende.

Kender du og din virksomhed mon eksempelvis:

Rignite - der kan hjælpe firmaet med at vokse ved at integrere sociale medier i markedsføring, salg, support m.m..

Bitly - der forkorter de links, som din virksomhed dagligt deler, så de kan passe meget bedre til de sociale medier.

ShortStack - der kan opbygge spændende kampagner og eksponere dem på Facebook og - ja, hvor som helst.

PicMonkey - der kan skabe hurtigt kreativt content til firmaets sociale eksponering og dele det til alle platforme.  

CoSchedule - der kan automatisk dele dine daglige blog-indlæg til alle virksomhedens sociale medie-platforme.

 

        

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.