arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

4t2a8472 reduced

Antallet af udlejninger på Lokalebasen.dk stiger med 51,2 pct.

05
maj
2011
Steen Uno
Lokalebasen.dk har oplevet en kraftig stigning i antallet af udlejninger i årets første kvartal. Antallet af udlejninger på Lokalebasen.dk er steget med 51,2 pct. fra 4. kvartal 2010 til 1. kvartal 2011. Det svarer til at 133 lejere, i årets første tre måneder har underskrevet en lejekontrakt på et erhvervlokale de har fundet via Lokalebasen.dk.
05
maj
2011
Steen Uno


Lokalebasen.dk har oplevet en kraftig stigning i antallet af udlejninger i årets første kvartal. Antallet af udlejninger på Lokalebasen.dk er steget med 51,2 pct. fra 4. kvartal 2010 til 1. kvartal 2011. Det svarer til at 133 lejere, i årets første tre måneder har underskrevet en lejekontrakt på et erhvervlokale de har fundet via Lokalebasen.dk.

Ingen overraskelse

Direktør i Lokalebasen og cand.merc.FIR Jakob Dalhoff er ikke overrasket over udviklingen: ”Vi har i en længere periode op til årsskiftet kunne iagttage en stigende interesse for lejemålene på vores side. Der har været mere trafik på siden og de, som har været inde, har bestilt mere materiale. Det har vi tolket som en klar indikator på, at der ville komme en stigning i antallet af udlejninger.”

Hver måned besøger 40.000 unikke brugere Lokalebasen.dk, hvilket svarer til en stigning på ca. 25 pct. Også antallet af udlejere, der ønsker at være repræsenteret på siden stiger. 160 nye udlejere har lagt deres lejemål på siden, og der er nu over 400 forskellige udlejere der markedsfører deres lejemål på Lokalebasen.dk. I alt er der på Lokalebasen i øjeblikket omkring 2500 aktive lejemål.

Fremtiden ser lys ud

De voksende trafiktal tegner godt for fremtiden. Normalt regner man med at processen fra en virksomhed begynder at lede efter nye erhvervslokaler til de flytter ind tager 3-6 måneder. Jakob Dalhoff forventer derfor at den stigende tendens fortsætter de kommende måneder.

”Den markante stigning i antallet af underskrevne lejeaftaler vi oplever nu, er en naturlig følge af de højere trafiktal i det foregående kvartal. Da trafikken på siden lige for tiden sætter ny rekord uge for uge er det vores klare forventning, at vi vil udleje endnu flere erhvervslokaler i 2. kvartal 2011” siger Jakob Dalhoff, der godt vil give et forsigtigt bud på at Lokalebasen.dk runder de 200 udlejninger i næste kvartal.


<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.