arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 qryvef reduced

CBRE Danmark bliver ny 2014-samarbejdspartner på Lokalebasen.dk

09
jan
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk kan åbne det nye år med at byde velkommen til endnu en af landets store førende erhvervsmæglere, CBRE Danmark A/S, som ny samarbejdspartner samt medspiller på Danmarks største udlejningsportal for ledige kontor-, lager-/produktions- og butikslejemål.
09
jan
2014
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk kan åbne det nye år med at byde velkommen til endnu en af landets store førende erhvervsmæglere, CBRE Danmark A/S, som ny samarbejdspartner samt medspiller på Danmarks største udlejningsportal for ledige kontor-, lager-/produktions- og butikslejemål.

CB Richard Ellis A/S hører blandt de toneangivende rådgivere for virksomheder og investorer inden for erhvervsejendomme i Danmark og er dansk repræsentant for verdens største virksomhed på området, CB Richard Ellis Group, Inc., med 30.000 medarbejdere på over 300 kontorer i 50 lande.

Fra i dag har CBRE Danmark implementeret og aktiveret samtlige sine over 200 ledige erhvervslejemål på Lokalebasen.dk.

“Vi er utrolig glade og stolte over, at vi her ved indgangen til et nyt uhyre spændende samt udfordrende 2014 er lykkedes med at få en så prominent og synlig storspiller som CBRE med ind på vores populære digitale markedsplads for tomme erhvervslokaler.

CBRE står traditionelt kolossalt stærkt på erhvervsudlejnings-markedet ikke mindst i hovedstadsområdet og i Stor-Aarhus, men de 214 lejemål, som CBRE i dag lader sig repræsentere med på Lokalebasen.dk, fordeler sig faktisk over hele landet," siger Jakob Dalhoff, adm. direktør hos Lokalebasen.dk.

I efteråret indgik den ekspanderende danske udlejningsportal en lignende opsigtsvækkende samarbejds-aftale med Colliers International Danmark A/S.

Herudover hører en række andre store kendte erhvervsmægler-selskaber som DATEA, Sadolin & Albæk, HOME Erhverv, Andersen Erhverv, Lund og Lindhardt og Estate Concepts blandt Lokalebasen.dks nære samarbejdspartnere.

Se CBREs profilside på Lokalebasen.dk

 

For yderligere info:

Jakob Dalhoff, direktør, Lokalebasen.dk, tlf. 7020 0814

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.