arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Story2front reduced

Fransk ENSAI-statistikker til Lokalebasen.dk

11
feb
2014
Steen Uno
“Jeg mener, at dataindsamling er og bliver nøglen til en mere gennemsigtig verden. Jeg finder det uhyre tilfredstilllende at formidle statistiske tal og opgørelser til klar og nemt forståelig information for eksempel ved hjælp af grafiske virkemidler.”
11
feb
2014
Steen Uno

 

Fransk statistik-ekspert klar til at forstærke Lokalbasen.dk:

Dataindsamling er vigtig for
en mere gennemsigtig verden

 

Af Steen Uno

“Jeg mener, at dataindsamling er og bliver nøglen til en mere gennemsigtig verden. Jeg finder det uhyre tilfredstilllende at formidle statistiske tal og opgørelser til klar og nemt forståelig information for eksempel ved hjælp af grafiske virkemidler.”

Sådan siger Arthur Katossky, der er Lokalebasen.dks ny statistik-ekspert og som bl.a. skal facilitere og eksponere Danmarks førende udlejningsportals datterwebsite Ejendomsstatistik.dk.

Arthur Katossky er født, opvokset og uddannet i Frankrig, hvor han er kandidat fra en af de førende franske akademier for statistik, ENSAI, hvor han bl.a. undervejs har arbejdet med ejendomsanalyse i det franske boligministerium.

“Ud over statistik og statistiske materialer interesserer jeg mig som nævnt for god effektiv kommunikation og grafisk design – nåja, og så er jeg travlt beskæftiget med at forbedre mine danske sprogfærdigheder.

Det ser jeg frem til, at mine nye arbejdskolleger i Hellerup kan bistå mig med," smiler Lokalebasen.dks ny franske medarbejder, der endnu kun har boet i København et halvt års tid.

Lokalebasen.dks daglige leder Kasper Staal Jørgensen ser frem til et spændende og meget berigende samarbejde med Arthur Katossky.

“Arthur skal blandt en række andre interessante opgaver stå i spidsen for videreudviklingen af vores interne modeller til Ejendomsstatistik.dk og hermed give dette site et iøjnefaldende løft. Jeg føler mig overbevist om, at vi fra dag 1 vil kunne lære en hel masse af hinanden.”

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.