arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1ogizd0

Glædelig jul og godt nytår fra Lokalebasen.dk

13
dec
2012
Steen Uno
Lokalebasen.dk A/S vil gerne takke alle kunder og samarbejdspartnere for et godt og konstruktivt samarbejde i det forgangne år. For Lokalebasen.dk har 2012 været et travlt og spændende år, hvor vi har slået nye rekorder på stort set alle parametre.
13
dec
2012
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk A/S vil gerne takke alle kunder og samarbejdspartnere for et godt og konstruktivt samarbejde i det forgangne år. For Lokalebasen.dk har 2012 været et travlt og spændende år, hvor vi har slået nye rekorder på stort set alle parametre.

Samtidig var det året, hvor vi udvidede kraftigt på medarbejdersiden, hvilket har givet luft til at søsætte en lang række nye projekter.

• I begyndelsen af året indtrådte vi på det svenske marked, og det er vores forventning, at vi vil være fuldt etableret i løbet af 2013.

• Vores portal fik nyt design, og vi gennemførte en lang række forbedringer på både lejer og udlejersiden.

• Vi videreudviklede vores forretningskoncept, hvilket har givet udlejere en række nye muligheder for profilering, afregning m.m..

• Endelig lancerede vi Magasinet NINE to FIVE – et nyt kontormagasin med fokus på karriere, arbejdsliv og tendenser. Magasinet bliver distribueret til 30.000 kontorvirksomheder i Storkøbenhavn.

Vi har store forventninger til 2013, og glæder os bl.a. til – i samarbejde med vores søstervirksomhed, DN Erhverv A/S – at kunne præsentere den nyeste version af Ejendomsstatistik.dk, der vil rumme relevant data vedr. ejendoms- og udlejningsmarkedet.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.