arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 104b0yb

Grafisk designpris til Magasinet NINEtoFIVE´s artikelopslag

10
jun
2013
Steen Uno
Ved Foreningen Magasindesignere I Danmark MDIDs Gallafest hos Aller Media i fredags kåredes et artkelopslag i Magasinet NINEtoFIVE, der udgives af Lokalebasen.dk, som årets allerbedste i magasindesign-kategorien “Trin-for-trin/Gør-det-selv/D-I-Y”.
10
jun
2013
Steen Uno

Art director Mette Thordal Lauritsen, Datagraf Communications, løfter stolt det synlige bevis på, at hendes grafiske opslag til Magasinet NINEtoFIVE-artiklen “Din nøgle til fremtidens nye job” blev kåret som årets bedste i kategorien Fag-/Special-magasindesign: Årets trin-for-trin/Gør-det-selv/D-I-Y.

 

Af Steen Uno

Ved Foreningen Magasindesignere I Danmark MDIDs Gallafest hos Aller Media i fredags kåredes et artkelopslag i Magasinet NINEtoFIVE, der udgives af Lokalebasen.dk, som årets allerbedste i magasindesign-kategorien “Trin-for-trin/Gør-det-selv/D-I-Y”.

Magasinet NINEtoFIVE´s artikel “Din nøgle til fremtidens nye job eller nye medarbejder” med 10 korte professionelle tips til den personlige LinkedIn-profil, er designet af magasinets faste, dygtige grafiske designer, art director Mette Thordal Lauritsen fra Datagraf Communications.

“Vi er noget så stolte over, at vores fortsat unge magasin, der med vores ny trykfriske juni-nummer netop har rundet magasin nummer otte, i fredags var i stand til at ´stjæle´ sig opmærksomhed og hæder blandt magasinpressens mange store professionelle medspillere.

Æren tilfalder naturligvis først som sidst vores utrolig dygtige grafiske designer Mette Thordal Lauritsen fra Datagraf. Og det skulle undre meget, hvis hun ikke også til næste år kan stille med en hel håndfuld nye Magasinet NINEtoFIVE-sideopslag med vinderpotentiale," siger Mette Lindberg, redaktionschef på Magasinet NINEtoFIVE.

Magasinet NINEtoFIVE, som Danmarks førende udlejningsportal for erhvervslokaler Lokalebasen.dk står bag, udgives på tredje år.

Magasinet retter sig mod den moderne danske kontor- og erhvervsvirksomhed med aktuelle interviews med interessante profiler, bygningsportrætter, designnyheder og IT-tips til kontoret med mere.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.