arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Cool kontor

Her er Australiens fedeste kontorarbejdsplads

24
apr
2015
Steen Uno
Den australske legetøjskoncern Moose Toys, som har sit pulserende hovedkvarter i hjertet af Melbourne, kan prale af Australiens måske fedeste kontormiljø og kontorarbejdsplads.
24
apr
2015
Steen Uno

Den australske legetøjsvirksomheds medarbejdere kan frit holde møder i et lille "Hans og Bønenstagen"-legehus placeret i lobbyen, de ansatte opfordres til at spille basketball, bordtennis og holde yogasessions i pauserne, Årets Medarbejder får sat en guldkrone på hovedet og hyldes med en gratis ferie efter eget valg osv., osv..

Jovist, Moose Toys´ farverige domicil bejler helt bestemt til titlen som Australiens allerfedeste kontorarbejdsplads!

Den verdensomspændende koncerns spændende kontormiljø i Melbourne er da også allerede blevet hyldet af begejstrede anmeldere som Australiens Google´ske  firmahovedsæde  med referencer til Google´s traditioner for fantasifuld kontor- og indoor-indretning.

Legetøjsfabrikken er nemlig som skabt til spirende kreativitet, summende idéudvikling - ja, innovativ tankegang slet og ret.

Eneste minus: Legetøjsmastodonten medarbejdere må ikke  blive siddende ved skrivebordene og spise deres frokost her - ledelsen er nemlig af den overbevisning, at ikke alle gode idéer nødvendigvis altid fødes foran pc-skærmen ...


De ansatte skal have det sjovt

Moose´s legetøjsprodukter sælges i mere end 75 lande over hele verden, og den globale virksomhed roser sig selv for at være på forreste forkant, når det gælder innovation, spændende design og fremragende kvalitet.

"Jo, vi betragter faktisk os selv som Australiens ´Google´ Vores medarbejdere ikke bare elsker legetøj - de er alle helt tossede med deres arbejdsplads, atmosfæren, miljøet, kollegerne, ja, vi føler os simpelthen alle sat i verden for at arbejde og trives på dette sted."

Sådan siger Moose-direktør Joost Poulus, der selv har arbejdet i koncerner i de sidste 14 år og er helt ind i sin sjæl ganske overbevist om, at pulserende og kreative arbejdsrum bringer de allerbedste idéer frem hos de ansatte.

"Vi opmuntrer kort og godt vores medarbejder til at have det rigtig sjovt, være aktive og deltage i selv de vildeste diskussioner og debatter, fordi det nu en gang er her, at de bedste idéer og nye fede legetøjsprodukter vokser frem.

Samtidig bør de bruge frokostpausen og dagens andre breaks til at koble af langt væk fra skrivebordet og blande sig med kollegerne ved bordtennisbordet eller andre steder," siger Moose Toys-direktøren.

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.