arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Topfototilenergyhouse2 reduced

Hip hub med energi og gnist - i hjertet af Silicon Ballerup

07
apr
2017
Steen Uno
Fem årtiers målrettet udvikling af erhvervsområdet Lautruppark giver nu bonus: I dag tjekker udenlandske virksomheder først postnummer 2750 Ballerup, når de kigger mod Danmark – derfor slår Energy House nu dørene op for nyt internationalt hub.
07
apr
2017
Steen Uno

 

 

 

 


Topfoto: Bjarni B. Jacobsen 


Det lå ikke helt i kortene, at det nu over 2,5 mio. m² store erhvervskvarter Lautrupparken, grundlagt tilbage i 70´erne, en dag skulle bære en smigrende hæderstitel som ´Silicon Ballerup´.

Men resonansen fra erhvervsparkens mange store, kendte it- og finanskoncerner - Nets, KMD, IBM, Siemens, Nordea Pension, Topdanmark, Tryg m.fl. - får gang på gang postnummer ´2750´ til at ringe og runge hos fremmede firmaer med antennerne rettet mod Danmark.

"Det var ikke mindst Lautrupparkens også internationale erhvervsbrand og Ballerups positive ry som erhvervsvenlig kommune, der sidste år motiverede os til at kaste vores øjne på Energy House," siger Lauge Møller, asset manager hos det danske ejendomsinvesterings-selskab Nectar Asset Management.

"Nu tager vi så næste skridt og indretter to hele kontoretager til vores ny The Energy Hub, der henvender sig til de mange mindre virksomheder og iværksætter-teams, som erhvervsparken også tiltrækker."


EnergyHub

Indtil 2012 husede den store stilrene kontorbygning på Lautruphøj 5-7 midt i ´Silicon Ballerup´ den nationale danske forsynings-virksomhed Energinet.dk, der da flyttede til nye omgivelser i kommunen.

"Ejendommen bærer fortsat kære minder fra sin tidligere lejer. Blandt andet er adskillige af vores vinduer udstyret med panserglas - for at forebygge "angreb" på de forhenværende serverrum," siger Lauge Møller. 

 

Energy Hub

EnergyHub rummer foruden skræddersyede kontorrum et moderne og planterigt fællesareal med udsøgt kaffe og mulighed for netværkshygge. Fotos: Matt Marsh

 

I dag er størstedelen af de godt 11.000 kontorkvadratmeter i Energy House udlejet til absolut fredelige virksomheder som Aurora Group Danmark, Topdanmark, Iptor, IBS Enterprise Denmark m.fl..

"På to ledige etager har vi netop redesignet og indvier nu vores ny spændende coworking-afdeling EnergyHub med moderne, skræddersyede kontorrum med fra to og op til en snes supereffektive arbejds- og samarbejdsstationer," siger Lauge Møller.


Hip og skræddersyet

Op gennem årtiet er coworking spaces eller hubs (knudepunkter) skudt op over hele verden som tidens måske mest populære kontornyskabelse.

En workhub er et fleksibelt og som oftest trendy indrettet arbejdsfællesskab, der tilbyder kontorer, coworking spaces og arbejdsstationer skræddersyet tæt til de enkelte brugeres behov.

Brugerne er i særdeleshed mikrovirksomheder, mobile arbejdstagere, iværksættere og startup´ere m.fl., der ud over arbejdsstationen kan benytte fælles faciliteter som tit spændende møderum, pc- og wifi-tilslutning samt forskelligt kostbart eller pladskrævende professionelt udstyr.

 

Energy Hub

Energy House indvier sin nye spændende coworking hub 6. april 2017. 

Fotos: Bjarni B. Jacobsen og Matt Marsh. 

 

"Vi glæder os til at etablere og udvikle The Energy Hub til et sydende knudepunkt og innovativt energifelt lige her i hjertet af Silicon Ballerup.

Og vi forventer at huse en række mindre startup-firmaer, der måske arbejder sammen med nogle af vores mange kendte it- og finansnaboer, ligesom studerende ved DTU Ballerup Campus i nabolaget også kunne føle sig fristet af vores nye coworking-tilbud," tilføjer Lauge Møller.


Åbner 6. april

Det var direktøren for den danske afdeling af den indiske it-gigant Tech Mahindra, Vikash Chowdhury, der i et interview med Børsen - med ordene "Ballerup er Danmarks svar på Silicon Valley" - berømmede forstadskommunen for at have landets allerbedste vilkår for virksomheder.

Kort forinden havde en forskningsrapport fra Kraks Fond kåret Ballerup på førstepladsen over danske byer med den største andel af udenlandske virksomheder. Netop nu er over 25 procent af Ballerup kommunes 41.000 arbejdspladser således udenlandske.

EnergyHub i Lautruphøj holder åbningsevent og indvier 6. april sine 1.300 nydesignede og indrettede coworking-kvadratmeter i Energy House i Ballerup. ●

                                                                                                                                                             

Energy House

Fotos: Bjarni B. Jacobsen

  

  

Læs mere her:
EjendomsWatch: Ballerup og Fredericia favoritter hos udenlandske virksomheder
MatchOffice.com: Stadig flere større virksomheder tjekker ind på kontorhotellet
Lokalebasen.dk: Lej kontorlokaler og coworking spaces i og nær Silicon Ballerup

 

 

 

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.