arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 mdb17o reduced

Jobopslag: Journalist/kommunikation-studerende til Lokalebasen.dk

22
jul
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk er en ung internetportal, som drives af innovation og viljen til at være de bedste inden for vores område. Vi formidler kontakten mellem udlejere af erhvervslokaler og potentielle lejere og har senest også åbnet op for salg af erhvervsejendomme.
22
jul
2014
Steen Uno

 

Journalist/kommunikation-studerende med gåpåmod og forretningsforståelse søges

 

Lokalebasen.dk er en ung internetportal, som drives af innovation og viljen til at være de bedste inden for vores område. Vi formidler kontakten mellem udlejere af erhvervslokaler og potentielle lejere og har senest også åbnet op for salg af erhvervsejendomme.

Vi søger en studiemedarbejder 15-20 timer om ugen, som kan varetage diverse kommunikationsopgaver og indgå i vores team blandt de øvrige studiemedarbejdere.

Arbejdsopgaver
● Tekstforfatning af nyheder til vores site og nyhedsbreve (Du kan selv være med til at finde “den gode historie”
● Formidling af data vedr. ejendomsstatistik (Udleveres af vores statistiker)
● Korrekturlæsning
● Opdatering af blogindlæg
● Produktion og omskrivning af mindre tekster
● Ad hoc opgaver

Din profil
● Du læser på en videregående uddannelse, med fokus på kommunikation eller journalistik
● Du er selvstændig, pligtopfyldende og skriver korrekt, fejlfrit dansk
● Du er hurtig på tasterne
● Du er god til at samarbejde og arbejder struktureret og produktivt
● Det er et plus – men ikke et krav – hvis du har erfaring med at skrive artikler og behersker Photoshop

Om os
Vi holder til i et lyst og åbent kontormiljø på Æbeløgade 4 på Østerbro, hvor vi sidder 20 medarbejdere. Vi er fleksible i forhold til arbejdstider, som primært ligger i tidsrummet 08:30-17:00. Vi tager naturligvis højde for eksamensperioder. Der er mulighed for frokostordning.

Send din ansøgning og CV, samt gerne et par eksempler på tidligere skrevne artikler eller blogindlæg, snarest muligt pr. mail til hn@lokalebasen.dk – vi behandler ansøgningerne løbende.

Du kan eventuelt kontakte Henna Nielsen på tlf.: 39 45 85 78 eller adm. direktør Jakob Dalhoff tlf.: 39 45 85 55 for yderligere oplysninger.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.