arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1gh8j4p reduced

Jobopslag: Vi søger studiemedarbejder til websitet Ejendomsstatistik.dk

16
jan
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk er en ung internetportal, der formidler kontakt mellem udlejere af erhvervslokaler og potentielle lejere. Vi søger en selvstændig og dygtig studiemedarbejder til at videreudvikle et af vores øvrige sites, Ejendomsstatistik.dk, hvor vi leverer data samt statistik om erhvervslejemål.
16
jan
2014
Steen Uno

 

Studiemedarbejder til Lokalebasen.dk A/S

Lokalebasen.dk er en ung internetportal, der formidler kontakt mellem udlejere af erhvervslokaler og potentielle lejere. Vi søger en selvstændig og dygtig studiemedarbejder til at videreudvikle et af vores øvrige sites, Ejendomsstatistik.dk, hvor vi leverer data samt statistik om erhvervslejemål.

Jobbet
Du vil indgå i et ungt team med syv programmører, som du kan sparre med, men stillingen kræver en stor grad af selvstændighed. En grundlæggende forståelse for programmering vil være en fordel, men ikke noget krav.

Du kommer til at stå for udviklingen samt videreudviklingen af vores interne modeller. Det er dig, der er eksperten på området – og det er dig, der bliver ansvarlig for udviklingen. Udover sparringen med vores programmører, vil det også være dig, der er bindeleddet mellem Ejendomsstatistik.dk og vores eksterne samarbejdspartnere, herunder KU (afdeling).

Vi anvender ’R’.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, du befinder dig på sidste del af din bachelor eller er muligvis allerede i gang med din kandidatuddannelse, hvor du er i færd med at specialisere dig inden for økonometri eller statistik.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til regressionsanalyse, fixed og random effect model, hedonisk ejendomsanalyse og panel data.

Arbejdsvilkår
Din arbejdstid vil ligge et sted mellem 5-15 timer om ugen.

Vi holder til i behagelige omgivelser på Strandvejen 171 i Hellerup, hvor vi sidder 20 medarbejdere, og hvor du vil have mulighed for frokostordning.

Kontakt
For yderligere oplysninger kontakt Thomas Ringling på telefon 6169 9351 eller mail til tr@lokalebasen.dk.

Send ansøgning
Send din ansøgning pr. mail til tr@lokalebasen.dk snarest mulig.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.