arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 cnvg25 reduced

Jyllands-Posten skriver om tidligere hacker-angreb på Lokalebasen.dk

11
jun
2013
Steen Uno
Et tidligere hacker-angreb på Lokalebasen.dk har fundet vej som case i et temaopslag om aktuel IT-sikkerhed i dag i Jyllands-Posten. Det hackerlignende angreb på Danmarks førende webportal for ledige erhvervslejemål fandt sted tilbage i januar 2012 i form af en massiv storm af forespørgsler udsendt fra bl.a. svenske, maltesiske og amerikanske computere.
11
jun
2013
Steen Uno

Læs hele artiklen i Jyllands-Posten Erhverv tirsdag 11. juni 2013

 

Af Steen Uno

Et tidligere hacker-angreb på Lokalebasen.dk har fundet vej som case i et temaopslag om aktuel IT-sikkerhed i dag i Jyllands-Posten. Det hackerlignende angreb på Danmarks førende webportal for ledige erhvervslejemål fandt sted tilbage i januar 2012 i form af en massiv storm af forespørgsler udsendt fra bl.a. svenske, maltesiske og amerikanske computere.

Lokalebasen.dks it-teknikere klarede dengang på ganske kort tid at lukke ned for angrebet samt herefter udbedre en mindre sikkerhedsfejl, som hacker-stormen havde blotlagt i søgeportalens programmeringer.

Jyllands-Posten skriver i dagens temaartikler, at hackere i stigende omfang har skærpet deres kriminelle interesse for mindre og mellemstore virksomheder med mindre end 250 ansatte.

Et faktum, der støttes af en ny rapport fra et af verdens førende it-sikkerhedsselskaber Symantec, der afslører, at hvert tredje hacker-angreb i 2012 ramte mindre virksomheder, som i det danske erhvervsliv udgør en større andel end i andre lande.

Åbenhed om hackerangreb

“Man tror jo aldrig, at man selv rammes af seriøse hackerangreb, indtil det sker. Det er godt at opsamle en masse viden, hvis man kan blive enige om, at alle skal gøre det. Men problemet er jo, at det for nogle virksomheder er ekstra følsomt og ligefrem kan ødelægge omdømmet.

Vi kan være åbne, fordi det lykkedes vores beredskab at forhindre et angreb. Vi valgte at stå frem for at signalere, at vi havde og har styr på det,« siger Lokalebasen.dks adm. direktør Jakob Dalhoff bl.a. i dag til Jyllands-Posten.

Læs dagens artikel i Jyllands-Posten om hackerangreb og IT-sikkerhed

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.