arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

9to5 dec. 2017 reduced

Læs Magasinet NINEtoFIVE december 2017

01
dec
2017
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s nye december-udgave bl.a. om det nyindviede, topdesignede coworking-tilbud for rebeller og andre i et smukt pakhus i Københavns gamle Frihavn og om en ny undersøgelse fra MatchOffice, der skriver nekrologen om dit gamle kontorlokale.
01
dec
2017
Steen Uno

 

 

 

 

 
Med sine nye indbydende coworking-faciliteter på Dampfærgevej i Københavns tidligere Frihavn satser REBEL Work Space på at tiltrække rebelske startups såvel som etablerede business developers.

I november åbnede REBEL Work Space første etape af sin nye, 1.550 m² store coworking space-indretning på to af de øverste etager i det gamle pakhus, i næste måned indvies endnu en stor coworking & kontor-afdeling med lukkede arbejdsområder med flot designede sociale rum til møder, co- og networking.

"Vores team udgøres af folk, der alle har en fortid i design- og møbelbranchen, og derfor ligger lækkert topdesign og gennemtænkt indretning os stærkt på sinde her i REBEL Work Space," siger manager & partner Stine Kærn Simonsen til Magasinet NINEtoFIVE.

Læs hele artiklen Coworking space, spirit og design til rebeller på business class i den nye december-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Afliver kontoret

Den ny årlige kontorlejer-undersøgelse, Client Survey 2017 fra MatchOffice, dømmer dit gamle, traditionelle kontorrum færdig og ude.

Fremtiden tilhører den sociale, rummelige samt først som sidst fleksible arbejdsplads, der i disse år går sin iøjnefaldende sejrsgang overalt i den globale business-verden.

"Udlejningen af fleksible kontorlokaler og arealer boomer neop nu over hele verden. Den fleksible arbejdsplads har opnået sin globale popularitet, fordi den netop er universel og kan tilfredsstille snart sagt alle forretningsbehov," siger CEO hos MatchOffice, Jakob Dalhoff.

Læs hele artiklen her: Den fleksible arbejdsplads erobrer verden.


 

Læs også artiklerne:

Nyt værktøj: Hvor bæredygtige er dine nye kontormøbler
December online: Her er 24 kalender-apps til din julemåned
Top 20 - her finder du Danmarks dyreste kontorlokaler og lokaliteter
Ny trend: Sp8ces forvandler restauranter til coworking spaces om dagen
Signe Wenneberg: Bæredygtigt kontor med genbrugsmøbler og originale tanker

 

 
Magasinet NINEtoFIVE december 2017 distribueres elektronisk til over 55.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder samt samarbejdspartnere, herunder
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 
Se Lokalebasen.dks tidligere NINEtoFIVE magasiner


November 2017
   
Oktober 2017
   
August 2017
    
   
    
  
    
   

Juni-juli 2017
   
    Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 
    
    Februar 2017 
    
    Januar 2017 

November 2016
   
    September 2016
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 

Oktober 2015 
   
     September 2015
   
     August 2015
   
    Juni-juli 2015
   
    Maj 2015
   
    Marts 2015

Oktober 2013
 
  Juni 2013
 
  Marts 2013
 
  December 2012
     
    September 2012
 
Juni 2012
 
  Lokaleguiden mar 12
 
 Lokaleguiden nov 11

                 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.