arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive jan. 2018 reduced

Læs Magasinet NINEtoFIVE januar 2018

16
jan
2018
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s januar-udgave blandt meget andet om WEoffice´s nyåbnede Cosy & Corporate kontor- og coworking-miljø i Hellerups eftertragtede business district og om Cleady´s nye deleøkonomiske on-demand rengøringstjeneste til bl.a. kontorer.
16
jan
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 
"Vi ønsker at lægge lidt afstand til det mere etablerede kontorhotel-koncept ved i høj grad at kombinere et effektivt og attraktivt kontormiljø med god gammeldags dansk hygge."

Sådan siger det jyske makkerpar bag det endnu unge kontorhotel- og working-koncept WEoffice Cosy & Corporate, Malthe Vad og Jesper Lodberg, der før jul åbnede deres nu tredje kontormiljø i en ny kæde med flere på vej.

Efter premieren for halvandet år siden i Strandgade på Christianshavn og Århusgade på Østerbro er WEoffices netop rykket ind i Hellerup og har indrettet sig hyggeligt i endnu en af den fhv. danske tobaksgigant C.W. Obels markante københavnske kontorejendomme.

Læs hele artiklen Cosy coworking - kontormiljø med karma og hjemlig hygge på Hellerups hovedstrøg i den ny januar-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Cleady rykker

Den ny danske rengøringsportal Cleady er i fuld gang med at disrupte markedet og branchen og har på blot et år nået sine første 3.000 kunder fortrinsvis private - i 2018 skal virksomhederne også for alvor have en håndsrækning til kontorrengøring til billige penge.

"Vi oplevede noget af et boom, da vi i december 2016 gik på skærmen i DR1s iværksætter-program Løvens Hule. Siden er tingene gået fantastisk hurtigt for os I 2017 fik vi bl.a. over 3.000 kunder.

I 2018 går vi målrettet efter at nå ud til erhvervskunderne - i første række de små og mindre kontor- og iværksætter-virksomheder," siger David Furland Ree, stifter og direktør hos Cleady.

Læs hele artiklen her: Dynamisk deleøkonomisk platform tilbyder dit kontor en hånd med rengøringen.


 

Læs også artiklerne:

Ny undersøgelse: Flere og flere arbejder mere og mere - uden for kontoret
Tekst- og fotoredigering on-demand: Lynhurtig portal sidder klar ved tasterne
Årsrapport afliver dit gamle kontor: Den fleksible arbejdsplads erobrer verden
Coworking space, spirit og design til rebeller på business class
Nyt værktøj: Hvor bæredygtige er dine nye kontormøbler


 

 
Magasinet NINEtoFIVE januar 2018 distribueres elektronisk til over 55.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder samt samarbejdspartnere, herunder
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 
Se Lokalebasen.dks tidligere NINEtoFIVE magasiner


December 2017
    
November 2017
   
Oktober 2017
   
August 2017
    
   
    
   

Juni-juli 2017
   
    Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 
    
    Februar 2017 
    
    Januar 2017 

November 2016
   
    September 2016
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 

Oktober 2015 
   
     September 2015
   
     August 2015
   
    Juni-juli 2015
   
    Maj 2015
   
    Marts 2015

Oktober 2013
 
  Juni 2013
 
  Marts 2013
 
  December 2012
     
    September 2012
 
Juni 2012
 
  Lokaleguiden mar 12
 
 Lokaleguiden nov 11

                 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.