arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Nyhedsstoy topfoto marts 2017

Læs Magasinet NINEtoFIVE marts 2017

09
mar
2017
Steen Uno
Lokalebasen.dks gratis online-magasin NINEtoFIVE er nu klar med sin ny marts-udgave: Læs bl.a. om NCCs kommende Company House Frederiks Plads, der opføres i Aarhus nye hotte centrum-bydel på DSBs tidligere areal.
09
mar
2017
Steen Uno

 


Over 150 år lå her byens mest betydningsfulde arbejdsplads her - nu er NCCs seneste Company House i rækken i færd med at rejse sig på den historiske grund i Aarhus´ nye spændende ´Down Town-distrikt´ og bydel Frederiks Plads.

""Frederiks Plads bliver vores første Company House med så bynær beliggenhed, og derfor indretter vi som noget helt nyt vores stueetage med kantine med offentligt adgang samt butikker på et 600 m² stort areal," siger Allan Schouv Jakobsen, kundedirektør hos NCC Property Development A/S,Magasinet NINEtoFIVEs ny februar-udgave.

I artiklen High-end office indtager historisk hjørne i Aarhus´ nye Down Town-distrikt tegner vi et portræt af den kommende topbeliggende, men allerede i dag uhyre eftertragtede nye bydel i Smilets By.

 

 

Læs også artiklerne:

Ny undersøgelse: Nu vælger også større virksomheder kontorhotellet
Lager & logistik XL: Skandinavisk Transport Center nu Danmarks største
Her er mit kontor - se sundhedsguru Christian Bitz´ fede arbejdsstation
I Blogfabrikken i Berlin betaler du husleje med ord i stedet for med penge
Celebert multibrugerhus med Øresunds-udsigt og superlogistik
WeWork skaber verdens hippe´ste arbejdsrum

 

 

 
Magasinet NINEtoFIVE marts 2017 distribueres elektronisk til flere end 55.000

af Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder og samarbejdspartnere, herunder
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

Se Lokalebasen.dks tidligere NINEtoFIVE magasiner


Januar 2017
   
Februar 2017
 
       

November 2016
   
    September 2016
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 

Oktober 2015 
   
     September 2015
   
     August 2015
   
    Juni-juli 2015
   
    Maj 2015
   
    Marts 2015

Oktober 2013
 
  Juni 2013
 
  Marts 2013
 
  December 2012
     
    September 2012
 
Juni 2012
 
  Lokaleguiden mar 12
 
 Lokaleguiden nov 11

                 

         

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.