arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive november 17

Læs Magasinet NINEtoFIVE november 2017

01
nov
2017
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s ny november-udgave blandt meget andet om det unge danske iværksætter-team Sp8ces´ trendy tilbud til startup´ere m.fl.: Coworking spaces i dagtimerne i byens tomme restauranter og caféer.
01
nov
2017
Steen Uno

 

 

 

 

 
Det ny coworking-koncept, der første gang blev lanceret først på året i New York, tilbyder iværksættere, freelancere og andre mere fleksible, uforpligtende, friere samt ikke mindst billigere arbejdsrammer for deres idéer og spirende virksomheder.

"Hos os kan en startup´er få en billig arbejdsstation i dagtimerne og frit veksle mellem vores foreløbig tre lokationer placeret forskellige steder i byen," siger Niels Meibom, CEO og stifter af nystartede Sp8ces, til Magasinet NINEtoFIVE.

Han søsatte i september den amerikanske idé i København og har foreløbig indgået aftaler med tre populære restauranter - Tribeca NV i Nordvest, BobBistro i Kødbyen og Fuego i Holbergsgade - om at omdanne deres lokaler i dagtimerne til coworking spaces.

Læs artiklen om Sp8ces´ dugfriske coworking-koncept Restauranter bliver til coworking spaces om dagen i den nye november-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Genbrugskontor

I serien ´Her er mit kontor´ fortæller en af landets synligste forkæmpere for det bæredygtige liv - journalisten, forfatteren, foredragsholderen m.v. Signe Wenneberg - om sit charmerende genbrugskontor i verdens første FCS-certificerede sommer- og træhus i Nordsjælland.

"Jeg synes, at jeg skriver allerbedst og får virkelig noget for hånden, når jeg sidder oppe på landet, hvor der er helt stille, og hvor jeg kan se, høre og føle naturen lige uden for vinduet.

Jeg falder enormt let i staver, og det betyder utrolig meget for mig at have en inspirerende udsigt, når jeg skriver og arbejder. Jeg havde engang et kontor med et vindue, hvor jeg sad og gloede direkte ind i en mur - det døde jeg af ...," siger Signe Wenneberg.

Læs mere om hendes charmerende kontor i Bæredygtigt kontor med genbrugsmøbler og originale tanker.


 

 

Læs også artiklerne:

Top 20 - her finder du Danmarks p.t. dyreste kontorlokaler og lokaliteter
SEO-tekster der sælger - sådan lærer du at please Googles robotter

Coworking coolest - 10 kreative bud på coworking spaces over hele verden
Fra smalltalk til værdinetværk - ny bog viser vejen til moderne networking
Opfører kontorhotel i Nordhavn: Europas første 3D-printede hus

 

 
Magasinet NINEtoFIVE november 2017 distribueres elektronisk til over 55.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder samt samarbejdspartnere, herunder
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 
Se Lokalebasen.dks tidligere NINEtoFIVE magasiner


Oktober 2017
   
August 2017
    
   
    
   
    
  
    
   

Juni-juli 2017
   
    Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 
    
    Februar 2017 
    
    Januar 2017 

November 2016
   
    September 2016
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 

Oktober 2015 
   
     September 2015
   
     August 2015
   
    Juni-juli 2015
   
    Maj 2015
   
    Marts 2015

Oktober 2013
 
  Juni 2013
 
  Marts 2013
 
  December 2012
     
    September 2012
 
Juni 2012
 
  Lokaleguiden mar 12
 
 Lokaleguiden nov 11

                 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.