arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 k27zk0 reduced

Lintrup & Norgart A/S rykker ind på Lokalebasen.dk

28
feb
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk udvider nu samarbejdet med en af Storkøbenhavns førende og mest innovative erhvervsmæglere, Lintrup & Norgart A/S, der har speciale i salg og udlejning af kontor-, lager-, og investeringsejendomme.
28
feb
2014
Steen Uno

 

Innovative erhvervsmæglere med speciale i markedsføring:

Lintrup & Norgart A/S bliver
synlige på Lokalebasen.dk

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk udvider nu samarbejdet med en af Storkøbenhavns førende og mest innovative erhvervsmæglere, Lintrup & Norgart A/S, der har speciale i salg og udlejning af kontor-, lager-, og investeringsejendomme.

Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål har gennem en længere periode arbejdet sammen med Lintrup & Norgart A/S.

“Men så meget desto mere er vi utrolig glade og stolte over at kunne udvide vores rigtig gode bekendtskab og samarbejde med én af det storkøbenhavnske udlejningsmarkeds mest fremtrædende erhvervsmæglere.”

“Lintrup & Norgart A/S viser som oftest vej, når det gælder spændende nytænkning af markedsførings-mæssige indslag og innovative nyskabelser. Jeg er overbevist om, at de hen ad vejen vil komme med mange gode input til, hvordan vi kan gøre Lokalebasen.dk endnu bedre,” siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.

Lintrup & Norgart A/S ser frem til en udvidelse af et i forvejen konstruktivt samarbejde.

“Vi glæder os til et fortsat produktivt samarbejde med Lokalebasen.dk og ser frem til at måle ændringerne i vores liggetid,” siger administrerende direktør hos Lintrup & Norgart A/S, Stig Lintrup.

“Lokalebasen.dk er et godt og nemt værktøj for vores mæglere og en god markedsføringsplatform for vores sager. Vi forventer os meget af vores fremtidige samarbejde.”

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.