arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 hz3ad4 reduced

Lokalbasen.se fylder 1 år og vokser

18
feb
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dks svenske søsterportal Lokalbasen.se runder sit første år som Sveriges ny digitale udlejningsportal for ledige erhvervslejemål og kan fejre fødselsdag sammen med en række kendte svenske ejendomsudbydere, der nu også har valgt at være synlige på den voksende online-portal.
18
feb
2014
Steen Uno

 

Lokalebasens.dks svenske søsterportal i vækst og udvikling:

Lokalbasen.se runder 1 år
med nye markante medspillere

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dks svenske søsterportal Lokalbasen.se runder sit første år som Sveriges ny digitale udlejningsportal for ledige erhvervslejemål og kan fejre fødselsdag sammen med en række kendte svenske ejendomsudbydere, der nu også har valgt at være synlige på den voksende online-portal.

1. marts er det et år siden, at Lokalebasen.dk søsætte sit svenske søster-site Lokalbasen.se med meget store forventninger til, at det nye svenske tiltag vil blive i stand til at folde sig ligeså succesrigt ud hinsidan, som Lokalebasen.dk har gjort på det danske ejendomsmarked.

De høje ambitioner er blevet honoreret. Lokalbasen.se har i løbet af sine første 12 måneder formået at slå sit navn fast og skabe sig et solidt fundament med en række af Sveriges største og mest betydende ejendoms-udbydere, udlejningsselskaber med flere.

Her op til Lokalbasen.se´s allerførste fødselsdag har senest også AB Balder, Jernhunsen Fastigheter AB, Kungsleden AB, Wallenstam AB samt Skanska AB valgt at øge sin synlighed og eksponering på Sveriges ekspanderende erhvervsudlejningsportal.

Stort ´grattis´

“Vi har på disse blot 12 måneder opnået at markere og manifestere os i langt højere udstrækning, end vi vel inderst inde havde turdet drømme om. Der er absolut god grund til at fejre Lokalbasen.se med et meget højt grattis,” siger Lokalbasen.se ABs bestyrelseformand, regional director Peter Wittsten.

Han forbereder nye forestående markedsføringsmæssige tiltag for den svenske udlejningsportal – først ved den europæiske ejendomsbranches store MIPIM-messe 11.-14. marts i Cannes samt herefter på Øresunds-regionens nye debuterende ejendomsmesse, The Copenhagen Malmø Annual Property Summit i dagene 28.-29. april i København.

 

For uddybende information:

Peter Wittsten, regional director, Lokalbasen.se AB – tlf. +45 2887 1224, mail pw@lokalbasen.se

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.