Lokalebasen.dk deltager ved Real Estate Øresund 2015

Lokalebasen.dk deltager ved Real Estate Øresund 2015

03
feb
2015
Steen Uno
Lokalebasen deltager igen i år ved Øresundsregionens store årlige ejendomskonference Real Estate Øresund 2015, der finder sted 4. februar i Malmø.
03
feb
2015
Steen Uno

Konferencen i Malmø Börshus har siden sin start i 2008 udviklet sig til at være et af den skandinaviske ejendoms-branches i dag vigtigste mødesteder nu med over 300 deltagere.

Real Estate Øresund 2015 kan igen i år præsentere et stort spændende konferenceprogram med prominente talere som bl.a. den danske stjernearkitekt Dorte Mandrup, der aktuelt står bag et eksklusivt kontorhus i Malmøs ny store attraktion og kulturelle mødested Malmö Live, som indvies 4. juni.

Værdifuld networking

"Det er tredje år i træk, at Lokalebasen deltager på Real Estate Øresund, og vi har meget stor glæde og værdi af at være til stede og møde en lang række af vores daglige kunder, samarbejdspartnere - ejendomsselskaber, kommuner med flere.

I 2014 lykkedes det os at manifestere os meget solidt på det svenske udlejningsmarked, og på konferencen ser jeg derfor frem til at møde og networke med ikke mindst vores mange nye svenske samarbejdspartnere,” siger Linnea Malmsten, marketingkoordinator på Lokalbasen.se.

Igen i år vil Real Estate Øresund levere et værdifuldt opdateret overblik over ejendomsmarkedet i hele Øresunds-regionen incl. Storkøbenhavn og Skåne, sådan som det tager sig ud lige nu og her.

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo