arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 11ws5wo reduced

Lokalebasen.dk komfortabelt ud af tredje kvartal

05
okt
2012
Steen Uno
Danmarks førende webportal for ledige erhvervslejemål i Danmark fastholder årets iøjnefaldende fremgang. Lokalebasen.dk kan i årets tredje kvartal således notere sig for et flot stabilt resultat på 170 gennemførte udlejninger, hvilket bringer det samlede antal afsluttede lejekontrakter inden for de første ni måneder af 2012 op på 542.
05
okt
2012
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Danmarks førende webportal for ledige erhvervslejemål i Danmark fastholder årets iøjnefaldende fremgang. Lokalebasen.dk kan i årets tredje kvartal således notere sig for et flot stabilt resultat på 170 gennemførte udlejninger, hvilket bringer det samlede antal afsluttede lejekontrakter inden for de første ni måneder af 2012 op på 542.

Med den foreløbige status er Lokalebasen.dk ved indgangen til oktober allerede tæt på at passere sit top- og rekordresultat fra 2011 på i alt 562 udlejninger.

”Vores nye kvartalstal, der fortrinsvis bygger på vores udlejninger i august og september, understreger endnu en gang, at Lokalebasen.dk står rigtig stærkt på markedet netop nu.

At vi allerede nu har nået sidste års slutfacit, bekræfter kun vores skyhøje forventninger til, at 2012 bliver et nyt strålende rekord- og kanonår for vores populære udlejningsportal,” kommenterer Lokalebasen.dks administrerende direktør Jakob Dalhoff.

Lokalebasen.dk lancerede i september et nyt moderne og brugervenligt design og forbereder endnu en række nye tiltag og spændende features som led i efterårets omfattende udviklingsarbejde.

For yderligere info:
Jakob Dalhoff, direktør
tlf. 7020 0814

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.