Lokalebasen relancerer sitet Selskabslokaler.dk

Lokalebasen relancerer sitet Selskabslokaler.dk

17
feb
2015
Steen Uno
Lokalebasen.dk er efter en grundig modernisering og et spektakulært, designmæssigt facelift nu klar til at løfte sløret for og relancere sit meget populære samt travlt trafikerede søstersite Selskabslokaler.dk.
17
feb
2015
Steen Uno

Hjemmesiden Selskabslokaler.dk, udlejningssite for selskabslokaler, tilbyder alt fra små og mindre forsamlingshuse til store festlige slotte i alle egne, områder og byer i Danmark.

Ganske gratis, nemt og enkelt præsenterer og markedsfører Selskabslokaler.dk i hundredevis af selskabslokaler over hele landet for sine p.t. ca. 25.000 månedlige besøgende.

Også for udlejere er det gratis at oprette en annonce eller flere. Den eneste betingelse er, at samtlige lokaler, der vises og eksponeres på Selskabslokaler.dk, kan benyttes til fest og festlige arrangementer - kroer, barer, konference-lokaler og mange flere kategorier.

"Vores service er 100 procent gratis - vores formål er at hjælpe udlejere med at få udlejet deres lokaler til enhver festlig lejlighed samt at hjælpe med til at give folk et overblik over de muligheder for fest og festarrangementer, som findes i netop deres nærområde," siger Selskabslokaler.dks direktør, Jakob Dalhoff. 


Den vellykkede fest

"Udgangspunktet for vores relancerede hjemmeside er således at give vores mange daglige besøgende de allerbedste forudsætninger for at kunne arrangere og skabe den vellykkede fest.

Netop nu formidler Selskabslokaler.dk rigtig mange af alle selskabslokaler i Danmark, og det er vores ambition, at vi på sigt vil blive i stand til at kunne præsentere langt de fleste festlokaler i Danmark," siger Jakob Dalhoff.

Ud over hjemmesidens ny flotte, brugeroptimerede design - som Lokalebasen.dks seniorudvikler Niels Buus står bag - fremhæver Jakob Dalhoff ikke mindst den effektive søgefunktion på Selskabslokaler.dk.

"For et site som vores er det alfa og omega, at det er let og ligetil at finde det eller de emner, som man har i tankerne og søger efter, ligesom vi på Selskabslokaler.dk har valgt at berige vores brugere og besøgende med en række nyttige råd til festplanlægningen.

Desuden arbejder vi på at kunne præsentere og henvise til en bred vifte af relevante samarbejdspartnere, således at alt omkring festplanlægning fremover vil findes på vores  superflotte festsite," tilføjer Selskabslokaler.dks direktør.

Spørgsmål, feedback etc. til Selskabslokaler.dk vil blive besvaret snarest - skriv til info@selskabslokaler.dk.

Selskabslokaler.dk - din næste fest starter her


Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo