arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Selskabslokaler.dk

Lokalebasen relancerer sitet Selskabslokaler.dk

17
feb
2015
Steen Uno
Lokalebasen.dk er efter en grundig modernisering og et spektakulært, designmæssigt facelift nu klar til at løfte sløret for og relancere sit meget populære samt travlt trafikerede søstersite Selskabslokaler.dk.
17
feb
2015
Steen Uno

Hjemmesiden Selskabslokaler.dk, udlejningssite for selskabslokaler, tilbyder alt fra små og mindre forsamlingshuse til store festlige slotte i alle egne, områder og byer i Danmark.

Ganske gratis, nemt og enkelt præsenterer og markedsfører Selskabslokaler.dk i hundredevis af selskabslokaler over hele landet for sine p.t. ca. 25.000 månedlige besøgende.

Også for udlejere er det gratis at oprette en annonce eller flere. Den eneste betingelse er, at samtlige lokaler, der vises og eksponeres på Selskabslokaler.dk, kan benyttes til fest og festlige arrangementer - kroer, barer, konference-lokaler og mange flere kategorier.

"Vores service er 100 procent gratis - vores formål er at hjælpe udlejere med at få udlejet deres lokaler til enhver festlig lejlighed samt at hjælpe med til at give folk et overblik over de muligheder for fest og festarrangementer, som findes i netop deres nærområde," siger Selskabslokaler.dks direktør, Jakob Dalhoff. 


Den vellykkede fest

"Udgangspunktet for vores relancerede hjemmeside er således at give vores mange daglige besøgende de allerbedste forudsætninger for at kunne arrangere og skabe den vellykkede fest.

Netop nu formidler Selskabslokaler.dk rigtig mange af alle selskabslokaler i Danmark, og det er vores ambition, at vi på sigt vil blive i stand til at kunne præsentere langt de fleste festlokaler i Danmark," siger Jakob Dalhoff.

Ud over hjemmesidens ny flotte, brugeroptimerede design - som Lokalebasen.dks seniorudvikler Niels Buus står bag - fremhæver Jakob Dalhoff ikke mindst den effektive søgefunktion på Selskabslokaler.dk.

"For et site som vores er det alfa og omega, at det er let og ligetil at finde det eller de emner, som man har i tankerne og søger efter, ligesom vi på Selskabslokaler.dk har valgt at berige vores brugere og besøgende med en række nyttige råd til festplanlægningen.

Desuden arbejder vi på at kunne præsentere og henvise til en bred vifte af relevante samarbejdspartnere, således at alt omkring festplanlægning fremover vil findes på vores  superflotte festsite," tilføjer Selskabslokaler.dks direktør.

Spørgsmål, feedback etc. til Selskabslokaler.dk vil blive besvaret snarest - skriv til info@selskabslokaler.dk.

Selskabslokaler.dk - din næste fest starter her


<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.