arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hov kontor artikel

Markedet for kontorhoteller og kontorfællesskaber i markant vækst

12
dec
2014
Anne-Kathrine Utzon
Et stigende antal af virksomheder bevirker en øget efterspørgsel efter kontorhoteller og kontorfællesskaber. Noget Lokalebasens søstervirksomhed MatchOffice tydeligt mærker til.
12
dec
2014
Anne-Kathrine Utzon

Markedet for kontorhoteller og kontorfællesskaber er i kraftig vækst grundet den eksplosive stigning i antallet af virksomheder. Noget der vil medføre en væsentlig øget efterspørgsel efter kontorhoteller og kontorfællesskaber i de kommende år, vurderer DTZ rapporten ”The Coworking Revolution”.

Rapporten har primært analyseret det britiske marked, men tendensen spænder bredere. Noget Danmarks førende portal for ledige kontorhoteller tydeligt kan nikke genkendende til.

”Det seneste år har vi oplevet en markant stigning i antallet af eksklusive og professionelle kontorhoteller, hvilket jeg synes er fantastisk”, udtaler Hauke Haas direktør for MatchOffice.

”Det er især noget, vi har kunne mærke ved de utallige henvendelser, vi har modtaget fra kontorhoteller på tværs af landegrænser”.

 

 

 

God løsning for mindre virksomheder

Kontorhoteller og kontorfællesskaber gør det muligt for personer at leje et lukket kontor. Det giver desuden personer mulighed for at leje sig ind i et åbent kontormiljø, hvor man deler kontor med andre virksomheder. Det giver virksomhederne en unik mulighed for sparring, fællesskab samt fælles faciliteter såsom reception, kantine og mødelokaler.

Noget Hauke Haas ser som en værdifuld løsning for mindre virksomheder.

”Ved at leje sig ind hos et kontorhotel eller et kontorfælleskab kan mindre virksomheder undgå at forpligte sig til traditionelle lejebetingelser. Det betyder, at det er billigere i drift hver måned i de fleste tilfælde, at de kan spare penge samt komme i gang med det samme. De slipper ligeledes for en masse administrativt arbejde”, siger Hauke Haas og fortsætter:

”Desuden behøver de ikke at bekymre sig om ting som rengøring og indretning, da alt generelt er inkluderet i prisen. Hos Matchoffices er vi glade for at kunne give mindre virksomheder denne mulighed og hjælpe dem med at finde den arbejdsplads, der matcher deres behov”.  

På MatchOffices danske hjemmeside: Kontorfællesskaber.dk, kan du finde Danmarks største udvalg af kontorhoteller og kontorfællesskaber.

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.