Nyt digitalt værktøj prissætter dine lejemål skarpere og konkurrencedygtigere

Nyt digitalt værktøj prissætter dine lejemål skarpere og konkurrencedygtigere

26
sep
2022
Steen Uno
Ejendomsdata-udviklerne Estaid og Lokalebasen.dk har sammen lanceret et nyt smart værktøj til ejendomsbranchen, Erhvervsleje+, som kan levere og beregne værdifulde data om titusindvis af erhvervslejemål i Danmark.
26
sep
2022
Steen Uno

 


”Vi kan aktuelt præsentere 12.000 ledige erhvervslokaler og lejemål på Lokalebasen.dk og er således i stand til at levere en ganske stor mængde nyttige data om udbudsleje, og om hvordan lejeniveauet har udviklet sig over tid.

Det er data, der kan give udlejere et yderst værdifuldt indblik i, hvordan markedet for erhvervslejemål ser ud, og hvilke priser de ledige lokaler i et område udbydes til. Det gør det nemmere at ramme markedet med det rigtige lejeniveau.” 

Sådan præsenterer CEO hos Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff, ejendomsbranchens ny digitale værktøj Erhvervsleje+, som den danske udlejningsportal har udviklet i tæt samarbejde med ejendomsdata-udviklerne Estaid.

Erhvervsleje+ kan tilbyde præcise indblik i udlejningsmarkedets udbudte erhvervslejemål, så det er lettere for udlejeren at fastsætte en rette, konkurrencedygtig leje.


Konstruktivt overblik

"Estaid og Lokalebasen.dks nye online-værktøj giver et konstruktivt overblik over udbudte erhvervslejemål og viser, om der udbydes flere eller færre i dit interesse-område.

Udlejere kan tæt følge udviklingen i lejedata for ledige erhvervslejemål gennem det seneste år, så de løbende og nemt kan justere deres aktuelle lejeniveauer og dermed matche markedet," siger Jakob Dalhoff.


 Erhvervsleje+ giver udlejerne et indblik i, hvordan markedet for erhvervslejemål ser
ud, og hvad ledige lokaler i et område udbydes til, hvilket gør det lettere at ramme
det helt rigtige lejeniveau.                                                            Foto: Lintrup & Norgart


 

Lokalebasen.dk formidler året rundt i tusindvis af vakante erhvervslejemål, mens Estaid samler ejendomsdata og udvikler stadig nye værktøjer, som gør det nemmere at arbejde med fast ejendom.

Erhvervsleje+ viser data for gennemsnitslejen for et områdes udbudte erhvervslejemål og statistik for gennemsnitsleje, medianleje samt top- og bundleje for erhvervslejemål inden for 250-3000 meters afstand af fokuserede ejendom.


Stigninger

Beregninger med det ny værktøj på erhvervslejemål udbudt i København, Aarhus og Odense fra 1. august 2021 til 31. juli 2022 viste stigninger i den gennemsnitlige udbudsleje på 6,6%, 1,4% og 8,5% i de tre danske storbyer.

Desuden måltes knap 37% færre ledige erhvervslejemål i København og Aarhus, mens der i Odense blev udbudt ca. 27% færre erhvervsloikaler til leje end året forinden.

 
 Beregninger med Erhvervsleje+ på erhvervslejemål udbudt mellem 1. august 2021
og 31. juli 2022 på Lokalebasen.dk viste en stigning i gennemsnitlige udbudsleje i
København på 6,6%.
                               


 

Estaid er en digital service, der tilbyder alle relevante ejendomsdata og dokumenter og gør processen nemmere for de involverede, når en ejendom skal skifte hænder.

Lokalebasen.dk har siden 2009 formidlet ledige erhvervslejemål på sin portal, der i dag er en veletableret og væsentlig aktør på det danske udlejningsmarked.  ●

 

 

Læs mere her:
Lokalebasen.dk: Lokalebasen og Estaid lancerer nyt værktøj for ejendomsbranchen
Estaid.dk: Erhvervslejemål udbydes til 8,5% mere end året før viser nyt værktøj
Byensejendom.dk: Nyt digitalt værktøj fra Lokalebasen.dk og Estaid
Magasinet NINEtoFIVE: Her ligger Danmarks dyreste kontorer 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo