arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 s8cx30 reduced

Omsætningsstigning kan være spirende tegn på ny vækst og opgang

19
apr
2013
Steen Uno
“Vores omsætningsstigning og synlige fremgang i årets første kvartal kunne være et spirende forårstegn på, at danske virksomheder har behov for og igen tør flytte til større omgivelser – ja, og dermed være et lille optimistisk fingerpeg om ny begyndende vækst- og opgangstid i dansk erhvervsliv.”
19
apr
2013
Steen Uno

 

Af Steen Uno

“Vores omsætningsstigning og synlige fremgang i årets første kvartal kunne være et spirende forårstegn på, at danske virksomheder har behov for og igen tør flytte til større omgivelser – ja, og dermed være et lille optimistisk fingerpeg om ny begyndende vækst- og opgangstid i dansk erhvervsliv.”

Sådan kommenterer Jakob Dalhoff, adm. direktør hos Lokalebasen.dk A/S, Danmarks førende danske erhvervsudlejningsportals tal for årets første tre måneder.

Sammenlignet med første kvartal i 2012 må Lokalebasen.dk notere et fald i antallet af afsluttede udlejningskontrakter på knap 15 procent. Til gengæld er den samlede omsætning for disse udlejninger steget med plus 10 procent.

“Set gennem positive briller er der rigtig god grund til at glæde sig over, at vores kunder i de første tre måneder af 2013 samlet set har haft optimismen samt det fornødne overskud til at prioritere og flytte til større lejemål.

Men i hvilket omfang man også kan betragte Lokalebasen.dks interessante kvartalstal som nogen strømpil for fremgang i større erhvervsmæssigt perspektiv, er det nu nok lige tidligt nok at kalde for “kendsgerning”," tilføjer Jakob Dalhoff.

Brugertal stadig stigende

Lokalebasen.dk holder i årets første måneder desuden fast i sin solide stigningstakst, hvad angår antallet af månedlige webbrugere.

Danmarks største portal for ledige erhvervslejemål, der fortsætter sit intensive tekniske udviklingsarbejde i 2013, nærmer sig nu 70.000 månedlige brugere.

“Og jeg forventer, at vi inden længe vil passere den magiske grænse til de 50.000 unikke brugere/kunder om måneden,” siger Lokalebasen.dks daglige leder Kasper Staal Jørgensen.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.