arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lego kontorkompleks reduced

Stort kontorkompleks skal huse Legos ny hovedsæde

23
aug
2016
Steen Uno
Danmarks største samt internationalt mest kendte virksomhed Lego har løftet planerne for et nyt 52.000 m² stort kontorkompleks. der i 2020 skal huse legetøjskoncernens ny hovedsæde med fokus på både leg og trivsel for de 4.0000 danske medarbejdere.
23
aug
2016
Steen Uno

   


En vigtig og bærende del af den ny kontorbygning bliver Lego® People House - et område med moderne faciliteter til en bred vifte af aktiviteter alle baseret på input fra Legos medarbejdere.

"Alene sidste år blev vi 250 flere medarbejdere her i Billund. Vi er simpelt hen vokset ud af vores nuværende rammer og har behov for at komme til at sidde sammen i én og samme bygning.

Vores ny kontorkompleks skal omkranse vores ansatte med atriummer, lyse farver og god plads til arbejde samt fritidsaktiviteter - og med skæve vinkler og Lego-ikoner i strukturen," siger Claus Flyger Pejstrup, senior vicepresident i Lego.

Det er den århusianske arkitektstuen C.F. Møller, der har tegnet Legos ny kæmpestore kontorbygning, der forventes at stå helt færdig i 2020. Første fase af domicilbyggeriet skal åbne dørene allerede i 2018.

Den ny arbejds- og ´legeplads´ samt globalt samlingspunkt i Billund for Lego-koncernens 17.000 medarbejdere over hele verden.


Globalt samlingspunkt

"Vi ønsker at skabe et nyt unikt socialt miljø, der skal fungere som et dynamisk, globalt samlingspunkt - ikke blot for vores medarbejdere i vores kommende hovedsæde, men i særdelshed også de mange globale Lego-medarbejdere, der gæster Billund.

Vi sigter efter en kreativ atmosfære, der skal være uformel og inspirerende, så medarbejderne ønsker at bruge tid her sammen med kolleger fra hele verden," siger Claus Flyger Pejstrup.

Legos ny midtjyske kontorhovedsæde vil få en arkitektonisk form, der sikrer optimalt dagslys for alle de daglige kontorarbejdspladser samt et lavt bæredygtigt energiforbrug.

Med Lego® People House understreger Lego, at koncernens omdrejende midtpunkt fortsat er og bliver Billlund. Herudover har Lego en række lokale salgskontorer verden, heriblandt fire globale kontorer i Enfield Connecticut, USA, London, Shanghai og Singapore. ●

 


Læs mere her om Legos fremtidige kontordomicil i Billund:
Legos nye hovedkvarter bliver dobbelt så stort som Amalienborg
Lokalebasen.dk: Find ledige kontorlejemål i og nær Billund
Lokalebasen.dk: Enestående kontordomicil udlejes i Lyngby

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.