Stort kontorkompleks skal huse Legos ny hovedsæde

Stort kontorkompleks skal huse Legos ny hovedsæde

23
aug
2016
Steen Uno
Danmarks største samt internationalt mest kendte virksomhed Lego har løftet planerne for et nyt 52.000 m² stort kontorkompleks. der i 2020 skal huse legetøjskoncernens ny hovedsæde med fokus på både leg og trivsel for de 4.0000 danske medarbejdere.
23
aug
2016
Steen Uno

   






En vigtig og bærende del af den ny kontorbygning bliver Lego® People House - et område med moderne faciliteter til en bred vifte af aktiviteter alle baseret på input fra Legos medarbejdere.

"Alene sidste år blev vi 250 flere medarbejdere her i Billund. Vi er simpelt hen vokset ud af vores nuværende rammer og har behov for at komme til at sidde sammen i én og samme bygning.

Vores ny kontorkompleks skal omkranse vores ansatte med atriummer, lyse farver og god plads til arbejde samt fritidsaktiviteter - og med skæve vinkler og Lego-ikoner i strukturen," siger Claus Flyger Pejstrup, senior vicepresident i Lego.

Det er den århusianske arkitektstuen C.F. Møller, der har tegnet Legos ny kæmpestore kontorbygning, der forventes at stå helt færdig i 2020. Første fase af domicilbyggeriet skal åbne dørene allerede i 2018.

Den ny arbejds- og ´legeplads´ samt globalt samlingspunkt i Billund for Lego-koncernens 17.000 medarbejdere over hele verden.


Globalt samlingspunkt

"Vi ønsker at skabe et nyt unikt socialt miljø, der skal fungere som et dynamisk, globalt samlingspunkt - ikke blot for vores medarbejdere i vores kommende hovedsæde, men i særdelshed også de mange globale Lego-medarbejdere, der gæster Billund.

Vi sigter efter en kreativ atmosfære, der skal være uformel og inspirerende, så medarbejderne ønsker at bruge tid her sammen med kolleger fra hele verden," siger Claus Flyger Pejstrup.

Legos ny midtjyske kontorhovedsæde vil få en arkitektonisk form, der sikrer optimalt dagslys for alle de daglige kontorarbejdspladser samt et lavt bæredygtigt energiforbrug.

Med Lego® People House understreger Lego, at koncernens omdrejende midtpunkt fortsat er og bliver Billlund. Herudover har Lego en række lokale salgskontorer verden, heriblandt fire globale kontorer i Enfield Connecticut, USA, London, Shanghai og Singapore. ●

 


Læs mere her om Legos fremtidige kontordomicil i Billund:
Legos nye hovedkvarter bliver dobbelt så stort som Amalienborg
Lokalebasen.dk: Find ledige kontorlejemål i og nær Billund
Lokalebasen.dk: Enestående kontordomicil udlejes i Lyngby

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo