arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1xd1ki

Stort rykind til ALECTIA og Lokalebasen.dks Kolding-arrangement

07
feb
2013
Steen Uno
ALECTIA, DN Erhverv A/S og Lokalebasen.dk kunne sammen glæde sig over et stort flot rykind af interesserede gæster ved onsdagens fyraftensarrangement hos ALECTIAs afdeling i Kolding.
07
feb
2013
Steen Uno

 

Af Steen Uno

ALECTIA, DN Erhverv A/S og Lokalebasen.dk kunne sammen glæde sig over et stort flot rykind af interesserede gæster ved onsdagens fyraftensarrangement hos ALECTIAs afdeling i Kolding.

I modsætning til tidligere hvor fokus var på de nye skatteregler for solceller, var fokus denne gang mere på rentabiliteten af et solcelleanlæg.

“ALECTIAs egne undersøgelse af udvalgte erhvervsbygninger viser, at solcelleanlæg typisk genererer et afkast på 9-10 procent.

Virksomheder, der vælger at investere i moderne solcelleanlæg, vil således være sikret en indtjening, så længe produktionen af el ligger indenfor, hvad der bruges på ejendommen,” orienterede projektchef hos ALECTIA, Ole L. Andersen.

Han supplerede med en gennemgang af alle de oplagte fordele og formidlede den nyeste viden omkring etablering af større solcelleanlæg på danske erhvervsejendomme.

Hans kollega, brandrådgiver Flemming Ruddi Mørk, gennemgik den ny brandlovgivning, som giver ejere af adskillige lagerejendomme ny gratis byggeret og interessant genvej til potentiel værdiforøgelse af de pågældende ejendomme.

“Præcis som i Virum i november leverede ALECTIA påny et på alle områder rigtig vellykket, interessant arrangement, der helt givet vil motivere adskillige af onsdagens gæster til at overveje at investere i nye solcelleanlæg og måske også i kommende ombygninger af deres lagerejendomme,” afrunder en meget veltilfreds Kasper Staal Jørgensen, daglig leder af Lokalebasen.dk.

Se her fotoserie fra onsdagens fyraftensarrangement hos ALECTIA Kolding

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.