Top 5: Danmarks hyggeligste butikslejemål

Top 5: Danmarks hyggeligste butikslejemål

03
apr
2017
Anne-Kathrine Utzon
Tjek fem charmerende, æstetiske og smukke butikker og caféer til leje, der netop formidles på Lokalebasen.dk
03
apr
2017
Anne-Kathrine Utzon

 

Byline AK

 

Danmarks storbyer byder på et væld af charmerende og prominente butikker til leje. Lejemål der kan anvendes til mange formål som bl.a. at drive restaurant, galleri eller café, til salg af varer eller noget helt femte. 

NINEtoFIVE har taget et udpluk af de fem mest hyggelige butikslejemål, der aktuelt formidles på Lokalebasen.dk.
 

 

Lyst butikslejemål i Københavns smørhul 

Blot et stenkast fra Strøget og Rådhuspladsen finder du dette lyse og attraktive butikslejemål ved Nytorv, der kan anvendes til henholdsvis butik, showroom og restaurant. Som lejer af denne hjørnebutik vil du kunne råde over de i alt 417 kvm. samt nyde godt af den formidable synlighed. Læs mere: Rådhusstræde 1, 1466 København K.

 

Collage1

 

 

Hyggelig butik i Odense midtby

I har nu mulighed for at slå virksomhedsrødder i dette hyggelige butikslejemål i Odense Centrum. Butikken er beliggende på gågaden og fremstår i pæn, velholdt stand med store udstillingsvinduer, istandsatte personalefaciliteter og lagerlokaler i kælderen, der er mulige at leje. Læs mere: Kongensgade 31 B, 5000 Odense C. 

 

Collage2

 

 


Tidligere galleri på Bredgade udlejes

Ønsker du at finde optimale og kreative rammer til dit nye galleri, showroom eller vinbutik i København?

Så kan du bl.a. finde dette butikslejemål og tidligere galleri på Bredgade, der især er kendt for sine mange gallerier og kreative forretninger. Lejemålet består af to salgslokaler ud mod gaden, hvor tidligere lejer har opsat en skillevæg, et køkken samt et mindre arkivrum.  Læs mere: Bredgade 67, 1260 København K.

 

Collage2


  

  


Charmerende vinbutik i Lemvig u
dlejes 

Centralt i Lemvig står en tidligere hyggelig vinbutik tom, og butikken er nu klar til nye lejere. Lejemålet fremstår lyst og i flot stand med store udstillingsvinduer mod byens gågade, gode parkeringsfaciliteter samt kælderplads. Læs mere: Vasen 1B, 7620 Lemvig.

 

Collage2

 Spændende butik tæt på Magasin

Ønsker du at få fingrene i et butikslokale i Odenses centrale gågade-kvarter? Så kan du finde dette smukt indrettede butikslokale i hyggelige Pogestræde, der er kendt for at huse caféer, restauranter og eksklusive butikker som Georg Jensen, Magasin og Dr. Adams. Læs mere: Pogestræde 30, 5000 Odense C.

 

Collage9

 

  

Find ledige butikslokaler på Lokalebasen.dk 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo