arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Butikkertopfoto reduced

Top 5: Danmarks hyggeligste butikslejemål

03
apr
2017
Anne-Kathrine Utzon
Tjek fem charmerende, æstetiske og smukke butikker og caféer til leje, der netop formidles på Lokalebasen.dk
03
apr
2017
Anne-Kathrine Utzon

 

Byline AK

 

Danmarks storbyer byder på et væld af charmerende og prominente butikker til leje. Lejemål der kan anvendes til mange formål som bl.a. at drive restaurant, galleri eller café, til salg af varer eller noget helt femte. 

NINEtoFIVE har taget et udpluk af de fem mest hyggelige butikslejemål, der aktuelt formidles på Lokalebasen.dk.
 

 

Lyst butikslejemål i Københavns smørhul 

Blot et stenkast fra Strøget og Rådhuspladsen finder du dette lyse og attraktive butikslejemål ved Nytorv, der kan anvendes til henholdsvis butik, showroom og restaurant. Som lejer af denne hjørnebutik vil du kunne råde over de i alt 417 kvm. samt nyde godt af den formidable synlighed. Læs mere: Rådhusstræde 1, 1466 København K.

 

Collage1

 

 

Hyggelig butik i Odense midtby

I har nu mulighed for at slå virksomhedsrødder i dette hyggelige butikslejemål i Odense Centrum. Butikken er beliggende på gågaden og fremstår i pæn, velholdt stand med store udstillingsvinduer, istandsatte personalefaciliteter og lagerlokaler i kælderen, der er mulige at leje. Læs mere: Kongensgade 31 B, 5000 Odense C. 

 

Collage2

 

 


Tidligere galleri på Bredgade udlejes

Ønsker du at finde optimale og kreative rammer til dit nye galleri, showroom eller vinbutik i København?

Så kan du bl.a. finde dette butikslejemål og tidligere galleri på Bredgade, der især er kendt for sine mange gallerier og kreative forretninger. Lejemålet består af to salgslokaler ud mod gaden, hvor tidligere lejer har opsat en skillevæg, et køkken samt et mindre arkivrum.  Læs mere: Bredgade 67, 1260 København K.

 

Collage2


  

  


Charmerende vinbutik i Lemvig u
dlejes 

Centralt i Lemvig står en tidligere hyggelig vinbutik tom, og butikken er nu klar til nye lejere. Lejemålet fremstår lyst og i flot stand med store udstillingsvinduer mod byens gågade, gode parkeringsfaciliteter samt kælderplads. Læs mere: Vasen 1B, 7620 Lemvig.

 

Collage2

 Spændende butik tæt på Magasin

Ønsker du at få fingrene i et butikslokale i Odenses centrale gågade-kvarter? Så kan du finde dette smukt indrettede butikslokale i hyggelige Pogestræde, der er kendt for at huse caféer, restauranter og eksklusive butikker som Georg Jensen, Magasin og Dr. Adams. Læs mere: Pogestræde 30, 5000 Odense C.

 

Collage9

 

  

Find ledige butikslokaler på Lokalebasen.dk 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.