quality image header banner

Quality Score

Hos Lokalebasen er vores mål, hver dag, at levere de bedste leads i branchen til vores udlejere.

For at forbedre kvaliteten af leads, benytter vi et pointsystem som vi kalder for Quality Score. Jo flere point jo højere placering i søgeresultaterne får din annonce. Systemet fungerer også som en checkliste til, hvordan I kan forbedre kvaliteten af de lejemål, I har annonceret på Lokalebasen.dk.

Hvorfor skal jeg som udlejer bruge tid på at forbedre kvaliteten af mine annoncer?

Ved at forbedre kvaliteten af annoncerne, kan potentielle lejere lettere afgøre, om jeres er det perfekte lejemål. I øger samtidig også chancerne for at udleje jeres lokaler hurtigere.

Ud over, at vi kan sende jer flere kvalificerede leads, så er en god score med til at give jeres annoncer mere opmærksomhed. Annoncens "score" får nemlig indflydelse på, hvilken placering jeres annonce får på vores listevisning. 

Hvad indebærer "Quality Score" og hvordan får jeg en høj score?

Quality Scoren består af 10 faktorer, som udløser forskellige point.

Nedenfor uddyber vi de enkelte faktorer, og giver gode råd til, hvordan I indsamler points for faktorerne.

NB: Quality Scoren kan ikke ses af potentielle lejere eller andre udbydere. Det er kun dig og dine kolleger med adgang til admin som kan se quality scoren for hvert enkelt annonce.

Fotos (min 3 stk.)

Et billede siger mere end 1000 ord, det har vi hørt mange gange. Ligeledes ved vi fra lejerne, at billeder betyder meget i overvejelserne om, hvorvidt lejemålet fanger deres interesse. Derfor anbefaler vi, at I har minimum 3 billeder på jeres annonce, hvor I viser lokalerne frem på bedste vis.

Det er en god idé at vise alle dele af lejemålet. Både i de centrale dele af lokalerne og de mere praktiske dele såsom: køkken/tekøkken, badeværelser, pulterrum og lign.

Sørg ligeledes for, at billederne er af en god kvalitet så de også er tiltrækkende og inspirerende for den potentielle lejer. For at uploade billeder til din annonce, er det et krav, at billederne er i størrelsen 900 x 600 pixel.

Læs mere om professionelle fotos til jeres annonce.

Billeder

Video

En video er en fantastisk måde at fremvise jeres lokaler på, fordi I kan kombinere levende billeder med tekst og musik. At have en video på annoncen, vil give jeres potentielle lejere en idé om, hvordan jeres lejemål er opbygget og indrettet.

At lave jeres video som en guided tur, kan med fordel give et godt førstehåndsindtryk og mulighed for at visualisere lejemålets muligheder for sig.

Videoen skal uploades til Vimeo.com og herefter sendes til os, så tilføjer vi den i jeres annonce.

Læs mere og bestil videopræsentation her.

Præsentationsvideo

Plantegning

En plantegning er et rigtigt godt værktøj til at give den potentielle lejer et billede af, hvordan deres nye lokaler er eller kan indrettes, inden de kommer ud og ser på det. Vi ved fra vores brugere, at annoncer med plantegning over lejemålet får flere visninger end annoncer uden. Plantegningen sætter jeres billeder i perspektiv og giver det ultimative overblik over lejemålet.

Læs mere og bestil plantegning her.

Plantegning

Virtuel tur

Hos Lokalebasen.dk kan du nu tilknytte en virtuel tur af dit lejemål i 3D. Dette giver potentielle lejere en interaktiv mulighed for at bevæge sig frit rundt i hele lejemålet, direkte på Lokalebasen.dk, og er identisk med, hvis man besøgte det fysisk. Dertil kan man via plantegningen flytte sig rundt til andre rum eller etager, hvis man ønsker at se et specifikt kontor igen. Softwaren leveres af Matterport Spaces, der er den førende leverandør af 3D-teknologi til ejendomsindustrien.

Med en virtuel fremvisning bliver det dermed lettere for lejere at beslutte, om lokalerne er det rigtige for dem, inden de kommer og besøger jer til en fremvisning.

Sælg jeres lejemål bedre med en virtuel tur.

Virtuel fremvisning

Priser

Et godt tip, til en hurtigere udlejning af jeres lokaler, er at have styr på, hvilke priser I viser på annoncen.

Når en potentiel lejer er på udkig efter et lejemål, så er økonomien noget af det mest afgørende for valget i sidste ende. Det er derfor vigtigt, at I viser en reel pris samt gennemsigtighed i, hvad lejeren får og ikke får for pengene.

Priser

Beskrivelse (min. 650 tegn)

Beskrivelsen af lejemålet er vigtigt. Her har I mulighed for at fortælle en potentiel lejer, hvad der er af muligheder i jeres lejemål, hvad der følger eller ikke følger med i leje af jeres lokaler samt andre faktorer, der kan fortælle mere om lejemålet.

Tilbyder I faciliteter såsom reception og frokostordning samt er beliggenheden enestående - så beskriv det gerne. Det kan være dét, der er med til at afgøre, om lejer vælger at kigge nærmere på præcis jeres lejemål.

Hvis der er en god beskrivelse af lejemålet, så hjælper det også med at tiltrække brugere, der søger mere specifikt i Google med at finde jeres lejemål direkte hos Lokalebasen. Beskrivelsen kan altså både give jer flere henvendelser og flere potentielle leads.

Vores anbefaling for en annonce, der er fyldestgørende (og hverken for lang eller for kort) har en beskrivelse på mellem 650-900 tegn. Du kan få hjælp til at få lavet en god beskrivelse via vores samarbejdspartner, GoEdit.

Bestil tilbud på en god beskrivelse her (eksternt link).

Beskrivelse

Faciliteter (min 1 stk.)

Ved at angive lejemålets faciliteter viser I potentielle lejere, hvad lejemålet tilbyder og hvad de har adgang til.

Faciliteterne er samtidig også med til at sammenligne jeres lejemål med en andens. Er de to lejemål meget identiske, kan angivelsen af faciliteter være af stor betydning for, om lejeren tager jeres lejemål i betragtning. For eksempel er lejer på udkig efter et lejemål med reception og da I har angivet reception som facilitet, ses det som et plus hos lejer.

Faciliteter

Energimærkning

Et energimærke er en mærkningsordning, der fortæller noget om bygningen og lokalernes energimæssige udgifter. 

Det er ikke lovpligtigt at have et energimærke på lokalebasen.dk, men det har dog været lovpligtigt siden 2009 at få energimærket udarbejdet, hvis man har til hensigt at udleje/sælge sine lokaler.

Vi anbefaler derfor, at I har et energimærke på jeres annoncer, så potentielle lejere kan få indtryk af eventuelle energimæssige udgifter. 

Få mere at vide om energimærkning af erhvervsejendomme.

Energimærkning

Prospekt

Hvis I har fået udarbejdet et prospekt til jeres lejemål, så sørg for at lægge dem på annoncen. Dette giver den potentielle lejer et hurtigt og let overblik over alle de forskellige detaljer i forbindelse med lejemålet, så de bedre kan tage en kvalificeret beslutning om, hvorvidt jeres lejemål er det rigtige for dem.

Prospekt

Partner badge

Lokalebasen.dk har udviklet et partner badge, der vil blive vist på jeres annonce. Med et partner badge vil annoncen skille sig ud fra andre annoncer og I giver samtidigt et signal om, at I har et godt og langvarigt samarbejde med Lokalebasen.dk.

For at kunne få et partner badge på jeres annonce, er det et krav, at I indsætter et badge på jeres hjemmeside. Læs mere om vores partner badge her.

Partner badge

Nyoprettet annonce

Hvis du lige har oprettet en annonce for dit lejemål hos os, vil din annonce være fremhævet som en "nyhed" de første 7 dage. Det gør automatisk jeres annonce mere synlig samtidig med, at det er nemt for potentielle lejere at se, lejemålet er ny på listen.

Nyoprettet annonce
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo