Partner badge

Med Partner badget hos Lokalebasen.dk er du som udlejer med til at sende et signal til vores mange tusinde brugere om, at vi har et langvarigt og udbytterigt samarbejde, der giver vores udlejere flere kvalificerede leads og samtidig hjælper vores mange brugere bedre på vej til at finde det lokale de har brug for.

Vi har samarbejdet med en lang række af vores partnere i mange år og vi ved derfor, fra erfaring, at vi kan stå inde for de lokaler de tilbyder, samt for at vores brugere kan have tillid til, at alt bliver håndteret ordentligt, lige fra den første kontakt er skabt, til længe efter der er sat en underskrift på lejekontrakten.

Sådan kommer din annonce til at se ud, når du har et Partner badge hos Lokalebasen.dk

Sådan kommer Lokalebasen.dks partner badge til at se ud på dine annoncer, på vores listevisninger

Hvilke fordele er der med et Partner badge?

Når du har et Partner badge hos Lokalebasen.dk, får du en række fordele, der får jeres lokaler til at stå ud fra mængden på vores listevisninger.

  • Mere opmærksomhed på vores listevisninger
  • Skil jer ud fra konkurrenterne
  • Partner badge på jeres lokationer
  • Øget tillid hos vores brugere
  • Få flere kvalificerede leads
  • Vis dine egne kunder du er en troværdig udbyder gennem dit Partner badge hos Lokalebasen.dk

Hvad koster det at få et Partner badge?

Det er gratis at få et Partner badge hos Lokalebasen.dk. Vi laver altid en grundig vurdering af dig som udbyder, så vi ved, at vi kan stå inde for det øgede samarbejde og at vores brugere er i trygge hænder.

Med et Partner badge hos Lokalebasen.dk får du ekstra opmærksomhed omkring dine lejemål, hvilket kan medføre flere og mere kvalificerede leads.

Hvad kræver det af jer?

Partner badget kan I sætte på jeres hjemmeside, så I kan være stolte over samarbejdet med en af Danmarks største erhvervsportaler.

Når I indsætter badget på jeres side, så styrker det ikke bare samarbejdet, det styrker også mulighederne for, at vi kan sende dig langt flere kvalificerede leads, fordi dine kunder får lettere mulighed for at finde frem til dine lejemål.


Sådan kommer Lokalebasen.dks Partner badge til at se ud på din hjemmeside

Få et Partner badge

Kunne I tænke jer at få et Partner badge på Lokalebasen.dk, som nedenstående udbydere allerede har valgt? Så send os en e-mail på info@lokalebasen.dk eller giv os et kald på tlf. 70 20 08 14 og vi hjælper jer videre i processen med at få et Partner badge.

Få dit logo ind på vores partner badge side, når du bliver Lokalebasen.dk partner

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo