arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Partner badge

Med Partner badget hos Lokalebasen.dk er du som udlejer med til at sende et signal til vores mange tusinde brugere om, at vi har et langvarigt og udbytterigt samarbejde, der giver vores udlejere flere kvalificerede leads og samtidig hjælper vores mange brugere bedre på vej til at finde det lokale de har brug for.

Vi har samarbejdet med en lang række af vores partnere i mange år og vi ved derfor, fra erfaring, at vi kan stå inde for de lokaler de tilbyder, samt for at vores brugere kan have tillid til, at alt bliver håndteret ordentligt, lige fra den første kontakt er skabt, til længe efter der er sat en underskrift på lejekontrakten.

Sådan kommer din annonce til at se ud, når du har et Partner badge hos Lokalebasen.dk

Sådan kommer Lokalebasen.dks partner badge til at se ud på dine annoncer, på vores listevisninger

Hvilke fordele er der med et Partner badge?

Når du har et Partner badge hos Lokalebasen.dk, får du en række fordele, der får jeres lokaler til at stå ud fra mængden på vores listevisninger.

 • Mere opmærksomhed på vores listevisninger
 • Skil jer ud fra konkurrenterne
 • Partner badge på jeres lokationer
 • Øget tillid hos vores brugere
 • Få flere kvalificerede leads
 • Vis dine egne kunder du er en troværdig udbyder gennem dit Partner badge hos Lokalebasen.dk

Hvad koster det at få et Partner badge?

Det er gratis at få et Partner badge hos Lokalebasen.dk. Vi laver altid en grundig vurdering af dig som udbyder, så vi ved, at vi kan stå inde for det øgede samarbejde og at vores brugere er i trygge hænder.

Med et Partner badget hos Lokalebasen.dk får du ekstra opmærksomhed omkring dine lejemål, hvilket kan medføre flere og mere kvalificerede leads.

Hvad kræver det af jer?

Partner badget kan I sætte på jeres hjemmeside, så I kan være stolte over samarbejdet med en af Danmarks største erhvervsportaler.

Når I indsætter badget på jeres side, så styrker det ikke bare samarbejdet, det styrker også mulighederne for, at vi kan sende dig langt flere kvalificerede leads, fordi dine kunder får lettere mulighed for at finde frem til dine lejemål.

Sådan kommer Lokalebasen.dks Partner badge til at se ud på din hjemmeside

Få et Partner badge

Kunne I tænke jer at få et Partner badge på Lokalebasen.dk, som nedenstående udbydere allerede har valgt? Så send os en e-mail på info@lokalebasen.dk eller giv os et kald på tlf. 70 20 08 14 og vi hjælper jer videre i processen med at få et Partner badge.

Få dit logo ind på vores partner badge side, når du bliver Lokalebasen.dk partner

Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.