arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Boligudlejning til salg på Kirkevej 6, 8260 Viby J

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Kirkevej 6
8260 Viby J
Areal
213 m²
Afstand til offentlig transport
 
Bus
291 m
 
Tog
675 m
Salgspris1.695.000 kr.
Salgspris pr. m²7.957 kr.

Investeringsejendom pris kr. 1.695.000,00

Erhvervslokalet er beliggende centralt i Viby. Lokalet er 213 kvm og pga. den tidligere benyttelse godt sikret i forhold til alarm og døre/vindues sikring. Der er ekstra elektriske installationer mm. Fra gaden møder man et pænt kontor før man kommer ind i udstillingslokalerne. Udstillingslokalet er med akustik gipslofter og lyse vægge. Der er ca. 56 kvm udstillingslokale. Der er separat adgang til de forskellige lagerrum/kontorer, dog er der mulighed for at gå direkte fra udstillingslokalet til lageret/kontoret Pt. anvendes erhvervslokalet til salg af radio/tv udstyr. Lokalet har tidligere været anvendt som lydstudie. Hele ejendommen fremstår med lyse vægge og lyse lofter. Mulighederne er store og blandt andet er ejendommen helt perfekt til en webshop som ønsker et showroom i Århus området. Erhvervet er den ene del af en ejendom opdelt i ideelle anparter, og er del af en velfungerende forening. Foreningen består af 2 fritliggende bygninger. Viby er en bydel i Aarhus med 31.333 indbyggere og Viby Torv ligger 4 km sydvest for Aarhus C. Ejendommen er beliggende blot få hundrede meter fra Viby Torv – hvor man finder Viby Centret og en del andre butikker.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline

translation missing: da.views.locations.show.similar_locations.rent.housing

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage