arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find attraktive investeringsejendomme i København

Søg gratis blandt 504 investeringsejendomme i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Investeringsejendomme
til salg i København

Find let og effektivt frem til lukrative investeringsejendomme i København. Lokalebasen.dk er en nem og hurtig genvej til markedet for investeringsejendomme. Vi har fingeren på pulsen, hvad angår investeringsejendomme og giver dig et effektivt overblik over dine muligheder. Her på siden kan du specificere din søgning præcist efter dine ønsker, så du hurtigt har en oversigt over investeringsejendomme i København, der er relevante for netop dig. Start din søgning i dag!

Nye erhvervsejendomme

Mange spændende investeringsejendomme til salg i København

Ønsker du at købe eller sælge en ejendom i hovedstaden? Uanset om du søger investeringsejendomme i København med henblik på udlejning til kontor, bolig, logistik eller til helt andre formål, finder du masser af relevante investeringsejendomme her på Lokalebasen.dk. Siden giver dig ydermere mulighed for en effektiv markedsføring af dine egne ejendomme, der når ud til ikke mindre end 70.000 potentielle købere per måned. Lokalebasen.dk er landets førende og største portal inden for området, og vi formidler investeringsejendomme fra hele ejendomsbranchen. Dermed får du som bruger en alsidig og kvalificeret oversigt over alle aktuelle investeringsejendomme til salg i København. Vi leverer altid et dagsaktuelt overblik over markedet for investeringsejendomme i København, og vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den helt rette investeringsejendom for netop dig. Start din søgning med det samme!

Nyheder

Se alle nyheder

Stor interesse for investeringsejendomme i København

Investeringsejendomme i København


Der er i stigende grad efterspørgsel på investeringsejendomme i København, da mange øjner chancen for potentielt store afkast. Dette skyldes flere parametre - bl.a. prisstigninger på boligmarkedet. En af faktorerne bag prisudviklingen på boligmarkedet i København er en stor befolkningstilvækst i byen. Dette har medført, at der er større rift om boligerne – hvilket altid bevirker prisstigninger.

Læs mere

Befolkningstilvækst i København

Udviklingen forventes at forsætte, og dette gør investeringsejendomme i København til populære investeringer. Siden 1995 er indbyggertallet i hovedstaden vokset fra 471.000 til godt 580.000. Og man forventer at Københavns befolkning vil forøges med yderligere 90.000 over de næste 10 år. Befolkningstilvæksten skyldes primært tilflytning fra det øvrige Danmark samt udlandet. Disse fremskrivninger bidrager til et stigende fokus på investeringsejendomme i København også fremover.

Fordele investeringsejendomme i København

Historisk set har det vist sig, at priser på ejendomme generelt har udvist en stigende tendens, trods udsving i den øvrige økonomi - hvilket har været med til at gøre investeringsejendomme populære investeringsobjekter. Investeringsejendomme i København har dog flere ekstra fordele, der gør disse investeringsejendomme endnu mere eftertragtede end ejendomme i resten af landet. I det øvrige Danmark er der i de senere år sket store forandringer i befolkningstilvækst og befolkningssammensætning, ændringer der har været vanskelige at forudse. Investeringsejendomme i København har den fordel, at man med udpræget sikkerhed ved, at byens indbyggertal vil stige. Dette vil sandsynligvis betyde, at der også i fremtiden vil være en stigende efterspørgsel på boliger.

Når du søger investeringsejendomme til salg i København

Markedet for investeringsejendomme i København er stort og kan virke uoverskueligt. Lokalebasen.dk er derfor et vigtigt redskab i din søgning. Her på siden får du let et overblik over investeringsejendomme i København, der lever op til netop dine ønsker. Det gør det nemt for dig at sammenligne på pris og andre væsentlige parametre – så du sikrer dig den bedst mulige investering.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage