Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lb filter iconJuster liste
Vælg område(r)Lb target icon

 

Danmarks Bedste Handelsby

Hvis du er interesseret i at åbne butik på Midtsjælland, er en butik til leje i Roskilde et oplagt valg. De seneste årtiers fremadstormende udvikling har nemlig givet Roskilde et moderne, inspirerende og blomstrende forretningsliv. Til grund for dette ligger en ambitiøs strategi om at blive Danmarks absolut bedste handelsby og sikre, at der etableres endnu flere butikker i Roskilde.

En butik til leje i Roskilde er eftertragtet

Denne positive udvikling og den målrettede indsats gør det meget attraktivt at få en butik til leje i Roskilde. Og det er netop formålet med arbejdet, som Foreningen Roskilde Handel står bag. De har tænkt nyt og har bevæget sig væk fra den typiske struktur i en handelsstandsforening. Foreningen Roskilde Handel har – i stedet for en bred formålserklæring - formuleret fire specifikke fokusområder, som de resolut arbejder for: markedsføring af byen, events, vækst og Public affairs. Med en butik til leje i Roskilde vil din virksomhed få glæde af den effektfulde indsats fra handelsstandsforenings side, ligesom din virksomhed selv vil være i stand til at påvirke udviklingen i samarbejde med de ørvige butikker i Roskilde.

Roskilde Stjernebutikkerne

Ønsker du en butik til leje i Roskilde, kan det også være relevant at kigge mod byens forstæder. Roskilde Stjernebutikkerne arbejder nemlig, med sine 60 detailforretninger, på at udvikle byens status som den primære handelsby for regionen. I den østlige del er forstaden Trekroner i færd med at blomstre op med det nye Trekroner Center. Tæt herpå ligger Roskilde Universitet og University College Sjælland, og der er derfor et stort kundegrundlag i netop dette område.

Handelsmagneten RO´s Torv

Udover butikslivet i forstæderne og - ikke mindst - på Roskildes hyggelige gågader, er der også en livlig handel i det store indkøbscenter RO´s Torv. Her er der store muligheder for at finde en eftertragtet butik til leje i Roskilde. Det markante butikscenter har over en kort årrække udviklet sig til at blive byens store shopping- og kundemagnet med 70 butikker, syv cafeer og restauranter, biografsale, fitnesscenter med mere. Derfor er der gode grunde til at holde øje med mulighederne i RO’s Torv, når du skal finde den helt rette butik til leje i Roskilde. Når du har afklaret dine ønsker til din kommende butik, får du - via Lokalebasens søgeværktøj - hurtigt og effektivt et overblik over alle ledige butikker i Roskilde.

Din søgning gav ingen resultater