arrow_upward

Roskilde

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Roskilde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Danmarks Bedste Handelsby

Hvis du er interesseret i at åbne butik på Midtsjælland, er en butik til leje i Roskilde et oplagt valg. De seneste årtiers fremadstormende udvikling har nemlig givet Roskilde et moderne, inspirerende og blomstrende forretningsliv. Til grund for dette ligger en ambitiøs strategi om at blive Danmarks absolut bedste handelsby og sikre, at der etableres endnu flere butikker i Roskilde.

En butik til leje i Roskilde er eftertragtet

Denne positive udvikling og den målrettede indsats gør det meget attraktivt at få en butik til leje i Roskilde. Og det er netop formålet med arbejdet, som Foreningen Roskilde Handel står bag. De har tænkt nyt og har bevæget sig væk fra den typiske struktur i en handelsstandsforening. Foreningen Roskilde Handel har – i stedet for en bred formålserklæring - formuleret fire specifikke fokusområder, som de resolut arbejder for: markedsføring af byen, events, vækst og Public affairs. Med en butik til leje i Roskilde vil din virksomhed få glæde af den effektfulde indsats fra handelsstandsforenings side, ligesom din virksomhed selv vil være i stand til at påvirke udviklingen i samarbejde med de ørvige butikker i Roskilde.

Roskilde Stjernebutikkerne

Ønsker du en butik til leje i Roskilde, kan det også være relevant at kigge mod byens forstæder. Roskilde Stjernebutikkerne arbejder nemlig, med sine 60 detailforretninger, på at udvikle byens status som den primære handelsby for regionen. I den østlige del er forstaden Trekroner i færd med at blomstre op med det nye Trekroner Center. Tæt herpå ligger Roskilde Universitet og University College Sjælland, og der er derfor et stort kundegrundlag i netop dette område. Den betydning som de butikslokaler, du vælger at brande din butik eller produkt fra, kan ikke overdrives. Butikslokalet har indflydelse på kundetilstrømning og omsætning, såvel som på dine ansattes trivsel og butikken eller dit brands profil, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge butikslokaler i Roskilde, da butikkens omgivelser ligeledes kan styrke butikkens profil. Butikken dit vartegn og kan dermed være med til at styrke butikkens kendemærke. Derfor er det værd at overveje, om butikslokalet eller lokalerne sender det signal, du ønsker. Der skal være overensstemmelse mellem dit brand og butikkens placering, størrelse og interiør. Fordi butikslokalerne påvirker også påvirker eventuelt butikspersonale, så har de indirekte indflydelse på effektiviteten, serviceniveauet og i sidste ende omsætningen i din butik. Butikken skal naturligvis være indrettet, så den afspejler jeres behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Butikkens placering er desuden vigtig i forhold til rekruttering af butikspersonale samt varelevering. Tjek Lokalebasen og se de mange spændende ledige butikslokaler i Roskilde.

Handelsmagneten RO´s Torv

Udover butikslivet i forstæderne og - ikke mindst - på Roskildes hyggelige gågader, er der også en livlig handel i det store indkøbscenter RO´s Torv. Her er der store muligheder for at finde en eftertragtet butik til leje i Roskilde. Det markante butikscenter har over en kort årrække udviklet sig til at blive byens store shopping- og kundemagnet med 70 butikker, syv cafeer og restauranter, biografsale, fitnesscenter med mere. Derfor er der gode grunde til at holde øje med mulighederne i RO’s Torv, når du skal finde den helt rette butik til leje i Roskilde. Når du har afklaret dine ønsker til din kommende butik, får du - via Lokalebasens søgeværktøj - hurtigt og effektivt et overblik over alle ledige butikker i Roskilde. Med butikslokale i Roskilde Bymidte, bliver du en del af det sprudlende butiksliv. Der er hyggelige gågader, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer og hvor du kan forny garderoben i en af de mange modebutikker, nyde det store udvalg af dansk design og lade dig friste af lokale delikatesser i små, fine specialbutikker. Man kan også nappe en forfriskning på en af byens mange cafeer. Roskildes handlende har i mere end tusind år levet af at tilbyde gode produkter, høj service og en helt speciel oplevelse, som forstærkes af de smukke, historiemættede omgivelser. Roskilde har lang tradition for, at butikkerne i fællesskab og sammen med andre skaber en række arrangementer, som bidrager til, at det at handle i Roskilde bliver mere, end blot en udveksling af penge for varer. Derfor vil du med butikslokaler i Roskilde opleve, at du vil blive engageret i musikalsk underholdning, madfestivaler, oktoberfest, modeshows og markedsdage, hvor børn agerer købmænd for en dag plus mange andre begivenheder og arrangementer, der er med til at gøre en af landets bedste handelsbyer til en helt særlig oplevelse. Der er desuden marked på den pulserende markedsplads Stændertorvet mandag og lørdag og på RO’s Torv finder du 60 butikker og 15 spisesteder. Du kan også blive klippet, handle på apoteket, træne i fitnesscenteret eller se en film i biffen. RO’s Torv blev i 2015 kåret til Danmarks hyggeligste shoppingcenter og har flere gange fået priser for at være det center med de bedste spisesteder, og her har du mulighed for shoppe i et bredt udvalg af butikker, som omfatter kædebutikker og andre butikker med alt fra dagligvarer, legetøj og elektronik til sko, designermøbler og meget mere.

Læs mere om Roskilde på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal