arrow_upward

Herning

Hernings butiksliv og detailhandel hviler på visionen og ambitionen om at at være regionalt handelsmæssigt kraftcenter kombineret med en række driftige centerbyer, der tilsammen kan fastholde og sikre en fortsat en positiv udvikling. Som Midtjyllands...Læs mere

Opret en søgeagent

Er dine butikslokaler beliggende Herning, er det interessant at vide, at netop Herning er knudepunkt for offentlig transport med bus og tog i regionen, og at der er direkte forbindelse til de fleste større byer i Region Midtjylland samt direkte tog til København (rejsetid cirka tre timer). Lufthavnen i Karup og Billund ligger henholdsvis 20 og 45 minutters kørsel fra Herning, og små private fly kan lande på Herning Flyveplads, som ligger i udkanten af Herning. Der er ingen direkte bus- eller togforbindelse mellem Billund Lufthavn og Herning.

Den betydning som de butikslokaler, du vælger at drive din butik fra, kan ikke overdrives. Butikslokalet har indflydelse på alt fra kundetilstrømning og omsætning til dine ansattes trivsel og butikken eller dit brands profil. Og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge butikslokaler i Herning, da butikkens indretning og omgivelser også kan være med til at styrke butikkens profil. Butikken bør med andre ord være dit vartegn, hvorfor det er værd at overveje, om butikslokalet (eller lokalerne) sender det signal, du ønsker. Der skal være overensstemmelse mellem dit brand og butikkens placering, størrelse og interiør. Fordi butikslokalerne også påvirker eventuelt butikspersonales arbejdsglæde, så har de indirekte indflydelse på effektiviteten, serviceniveauet og i sidste ende omsætningen i din butik. Butikken skal naturligvis være indrettet, så den afspejler behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Butikkens placering er desuden vigtig i forhold til rekruttering af butikspersonale samt varelevering. Søg efter ledige butikslokaler i Herning på Lokalebasen, fx i Fonnebechsgade, Østergade og Bredgade eller på Silkeborgvej.

Har du butikslokaler i Herning, er du i godt selskab. Der er et stort udbud af specialbutikker, kædebutikker og supermarkeder og bynært omkring Bredgade og Østergade i City, eller under tag i herningCentret. der er kåret som Danmarks bedste shoppingcenter, finder du et udvalg af butikker, der kan tilfredsstille enhver smag. I herningCentret finder du alt, hvad du har brug for. Med 80 forskellige butikker, finder du noget for enhver smag, både dagligvarer og lækre luksusvarer. herningCentret er vært for en del spændende arrangementer året rundt, og med gode butikker, skønne spisesteder og faciliteter i top, er herningCentret altid et godt udflugtsmål.

Står valget på butikslokaler i Herning, så er information om erhvervsvenlighed, indtægtsniveau og købekraft i Herning relevant. Og købekraften i Herning er god, og den disponible indkomst i kommunen indtager en 49. plads i en sammenligning af alle 98 danske kommuner (hvor placering 98 er den højeste), foretaget af Danmarks Statistik. Ifølge denne oversigt er den årlige disponible gennemsnitsindkomst i Herning Kommune 203.505 kroner (2014). Den disponible indkomst er det beløb, en person har tilbage til opsparing og forbrug efter betaling af direkte skatter, arbejdsmarkedsbidrag, underholdsbidrag og renteudgifter. Uanset om din virksomhed er ny eller etableret spiller forhold som udvikling, kommunalperformance og rammebetingelser for virksomheder i Herning Kommune en vigtig rolle, når du overvejer at leje butikslokaler her i kommunen.

Parkeringsforholdene er gode og velbeskrevet i Herning Kommune. Det betyder, at både kunder til butikken og butikspersonale, der kommer i bil, forholdsvis nemt finder et sted at parkere tæt på dine butikslokaler. Her kan du se et kort over alle parkeringspladserne i Herning Kommune. I Herning Kommune kan du ikke leje eller købe offentlige parkeringspladser. På kortet kan du finde parkeringspladser til biler.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal