arrow_upward

6 butikslokaler: Aalborg

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Aalborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Nemt at finde et attraktivt butikslokale i Aalborg

Leder du efter et butikslokale – Aalborg har rigtig mange spændende muligheder. På Lokalebasen kan du gratis og nemt søge blandt et stort udvalg af ledige butikslokaler til leje i Aalborg. Du kan, på den måde, få et godt overblik over, hvilke ledige butikker der er i byen. Det er ofte mellemstore butikker til leje på et par hundrede kvadratmeter, som du vil kunne finde i byen. Du vil også kunne finde små lejemål helt ned til 65 kvadratmeter, men også store lejemål på over 1000 kvadratmeter.

Erhvervsfokus i Aalborg

Den nordjyske ”hovedstad” er især kendt for sin iværksætterånd, og byen har derfor en god traditionel for at tage godt imod nye virksomheder og butikker i byen. Der er ligeledes også mange erhvervsnetværk, som du med fordel kan overveje at melde dig ind i. Der er generelt et stort erhvervsfokus i byen, og man forventer, at der vil være omkring 20.000 flere indbyggere i 2025. Ligeledes forventer man, at der bliver skabt i omegnen af 3000 nye arbejdspladser i byen inden for få år. Ved at leje et butikslokale i Aalborg vil du blive en del af en by med et rigt erhvervsliv.

Aalborg – en by i udvikling

Aalborg er en by i rivende udvikling, hvorfor der i høj grad investeres i byens infrastruktur. I løbet af 2016 forventes der derfor at blive investeret i omegnen af ti milliarder kr. på at optimere infrastrukturen. Noget der især vil komme dig som butiksdrivende i byen til gavn. Ved at forbedre infrastrukturen vil beboere fra provinserne nemlig have lettere ved at komme ind til byen. Man vil derfor let kunne påstå, at der kommer yderligere liv i byen og dermed flere potentielle kunder for dig, der har et butikslokale i Aalborg. Den kommende letbane, samt bedre motorvejsnet vil altså gøre byen mere attraktiv, tilgængelig og ligeledes også gøre en forskel for dine ansatte. De vil nemlig have lettere ved at komme til og fra arbejde. Det vil derudover også kunne være med til at tiltrække nye, kvalificerede medarbejdere.

Gode råd til din søgning efter butik

Der er flere ting, der er væsentlige at overveje, når du igangsætter din søgning efter et nyt butikslokale. Først og fremmest er det vigtigt at gøre dine behov op. Er det en billig leje, stor eksponering eller mange kvadratmeter, der er vigtigst for dig? Når du har prioriteret dine behov, kan du igangsætte din søgning efter et butikslokale. Det er her vigtigt at finde ud af, om du ønsker at være placeret centralt i byen? Eller om du hellere ønsker at have en butik i udkanten af byen, hvor der er mere roligt og i smukke grønne omgivelser. Overvejer du et butikslokale i Aalborg centrum, skal du være opmærksom på, at lejeprisen som tommelfingerregel vil være dyrere. Derimod vil du opnå en højere eksponering over for potentielle kunder. Så du skal altså afgøre, om du vurderer, om det kan betale sig.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage