arrow_upward

Aalborg

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Aalborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Nemt at finde et attraktivt butikslokale i Aalborg

Leder du efter et butikslokale – Aalborg har rigtig mange spændende muligheder. På Lokalebasen kan du gratis og nemt søge blandt et stort udvalg af ledige butikslokaler til leje i Aalborg. Du kan, på den måde, få et godt overblik over, hvilke ledige butikker der er i byen. Det er ofte mellemstore butikker til leje på et par hundrede kvadratmeter, som du vil kunne finde i byen. Du vil også kunne finde små lejemål helt ned til 65 kvadratmeter, men også store lejemål på over 1000 kvadratmeter.

Erhvervsfokus i Aalborg

Den nordjyske ”hovedstad” er især kendt for sin iværksætterånd, og byen har derfor en god traditionel for at tage godt imod nye virksomheder og butikker i byen. Der er ligeledes også mange erhvervsnetværk, som du med fordel kan overveje at melde dig ind i. Der er generelt et stort erhvervsfokus i byen, og man forventer, at der vil være omkring 20.000 flere indbyggere i 2025. Ligeledes forventer man, at der bliver skabt i omegnen af 3000 nye arbejdspladser i byen inden for få år. Ved at leje et butikslokale i Aalborg vil du blive en del af en by med et rigt erhvervsliv.

Aalborg – en by i udvikling

Aalborg er en by i rivende udvikling, hvorfor der i høj grad investeres i byens infrastruktur. I løbet af 2016 forventes der derfor at blive investeret i omegnen af ti milliarder kr. på at optimere infrastrukturen. Noget der især vil komme dig som butiksdrivende i byen til gavn. Ved at forbedre infrastrukturen vil beboere fra provinserne nemlig have lettere ved at komme ind til byen. Man vil derfor let kunne påstå, at der kommer yderligere liv i byen og dermed flere potentielle kunder for dig, der har et butikslokale i Aalborg. Den kommende letbane, samt bedre motorvejsnet vil altså gøre byen mere attraktiv, tilgængelig og ligeledes også gøre en forskel for dine ansatte. De vil nemlig have lettere ved at komme til og fra arbejde. Det vil derudover også kunne være med til at tiltrække nye, kvalificerede medarbejdere.

Gode råd til din søgning efter butik

Der er flere ting, der er væsentlige at overveje, når du igangsætter din søgning efter et nyt butikslokale. Først og fremmest er det vigtigt at gøre dine behov op. Er det en billig leje, stor eksponering eller mange kvadratmeter, der er vigtigst for dig? Når du har prioriteret dine behov, kan du igangsætte din søgning efter et butikslokale. Det er her vigtigt at finde ud af, om du ønsker at være placeret centralt i byen? Eller om du hellere ønsker at have en butik i udkanten af byen, hvor der er mere roligt og i smukke grønne omgivelser. Overvejer du et butikslokale i Aalborg centrum, skal du være opmærksom på, at lejeprisen som tommelfingerregel vil være dyrere. Derimod vil du opnå en højere eksponering over for potentielle kunder. Så du skal altså afgøre, om du vurderer, om det kan betale sig.

Læs mere om Aalborg på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal