arrow_upward

Allerød

Allerød er en topmoderne erhvervskommune med skarpeste fokus på vækst og innovation og med sit rige erhvervsliv systematiseret og struktureret i tre større større erhvervsområder. Borupgaard beliggende i området omkring Gydevang og Hejrevang huser virksomheder...Læs mere

Opret en søgeagent

Allerøds erhvervslokaler anvendes til mange forskellige formål, herunder industri, service og andre liberale erhverv, og de erhvervslokaler, du driver din virksomhed fra kan have indvirkning på din kommende virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profil, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du søger erhvervslokaler. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af din virksomheds ansigt udadtil og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du altid overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerten sender det signal, du ønsker. Dine erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand. Erhvervslokalerne har ydermere betydning for medarbejdertrivsel, og har derfor indirekte indflydelse på din virksomheds produktivitet. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være er i orden, så driften ikke forstyrres. Med erhvervslokaler i Allerød er din virksomhed desuden centralt placeret i forhold til rekruttering af nye medarbejdere.

Allerød Kommune har to byområder Lillerød-Blovstrød og Lynge-Uggeløse samt Vassingerød Industriområde. Lillerød Bymidte er byområdets og hele kommunens kulturelle og handelsmæssige centrum, som er vokset op omkring Allerød Station, og som er den eneste bydel i kommunen, som har en bymæssig karakter. Bymidten ligger indenfor det såkaldte stationsnære kerneområde, og det er årsag til, at der planlægges for en høj bebyggelsestæthed. Borupgård er det største erhvervsområde i Lillerød-Blovstrød, og der er lokalplanlagt for en fortætning i området. Engholm erhvervsområde ligger i Engholm bydel og er stort set fuldt udbygget. I den nye bydel mellem Lillerød og Blovstrød ligger der forskellige mindre erhvervsvirksomheder, og områderne på begge sider af Sortemosevej udlægges til bolig- og erhvervsformål.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal