arrow_upward

Taastrup

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Taastrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor med attraktiv beliggenhed? Taastrup ligger på Nordøstsjælland

Er du erhvervsdrivende og leder efter et kontor med en attraktiv beliggenhed? Taastrup er en by placeret på Nordøstsjælland med over 34.000 indbyggere. Mange kender den gamle landsby Høje Taastrup, der ligger øst for Taastrup. De to byer er nu vokset sammen og ligger i Høje Taastrup Kommune. Taastrup byder på mange muligheder og fordele, der både er gavnlige for virksomheden og den enkelte medarbejder. Disse omfatter både et stærkt erhvervsliv, gode transportmuligheder og popularitet i form af en række kendte danskere, som eksempelvis Hans Lindberg og Christopher Læssø, der kommer fra området.

Transportmuligheder med god samvittighed i Taastrup

Området i og omkring Taastrup byder på en række gode transportmuligheder, der gør, at det er nemt at komme til og fra byen. Dette gavner både virksomhedens leverandører og besøgende samt den enkelte medarbejder, der hurtigt og let kan komme til og fra arbejde. Taastrup er desuden et trafikalt knudepunkt i Danmark, hvilket byen selv er opmærksom på. Dette bidrager til, at omkring 45% af CO2-udledningen i kommunen skyldes transport. Kommunen har derfor foretaget en række beslutninger og tiltag, der har til formål at tage mere hensyn til miljøet og klimaet. Disse tiltag er blandt andet at få borgerne til at cykle mere samt udskifte kommunens offentlige køretøjer til mere miljøvenlige løsninger, som eksempelvis elbiler.

Hvis man er afhængig af offentlig transport, er der mange gode muligheder, idet der både kører S-tog, tog og busser med flere daglige afgange til og fra byen. Ønsker man at tage ind til København, er det hurtigt og enkelt med S-tog, og ellers kan man følge Holbækmotorvejen 21,4 kilometer og ankomme til Københavns centrum efter omkring 27 minutter.

Byen med de mange fordele

Taastrup har mange fordele for erhvervsdrivende. Dette skyldes blandt andet den fordelagtige pris på kontorlokaler i forhold til dyrere kontorlokaler i mere populære byer som København. Den lavere pris giver muligheden for mere plads og langt flere kvadratmeter, samtidig med at den pulserende storby ligger under en halv time fra kontoret.

Erhvervsmæssigt er Taastrup også stærk og giver god grobund for virksomheder, der ønsker at have kontorer i byen. Der er en række virksomheder placeret i Taastrup, som blandt andet DSB’s hovedkontor, der er med til at skabe et dynamisk erhvervsliv i byen.

Er du erhvervsdrivende og leder efter kontorlokaler med en attraktiv placering? Så er Taastrup den perfekte by med sine mange muligheder i form af både transport, erhverv og summende storbyfornemmelser.

Læs mere om Taastrup på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal