arrow_upward

47 kontorlokaler: Taastrup

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Taastrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor med attraktiv beliggenhed? Taastrup ligger på Nordøstsjælland

Er du erhvervsdrivende og leder efter et kontor med en attraktiv beliggenhed? Taastrup er en by placeret på Nordøstsjælland med over 34.000 indbyggere. Mange kender den gamle landsby Høje Taastrup, der ligger øst for Taastrup. De to byer er nu vokset sammen og ligger i Høje Taastrup Kommune. Taastrup byder på mange muligheder og fordele, der både er gavnlige for virksomheden og den enkelte medarbejder. Disse omfatter både et stærkt erhvervsliv, gode transportmuligheder og popularitet i form af en række kendte danskere, som eksempelvis Hans Lindberg og Christopher Læssø, der kommer fra området.

Transportmuligheder med god samvittighed i Taastrup

Området i og omkring Taastrup byder på en række gode transportmuligheder, der gør, at det er nemt at komme til og fra byen. Dette gavner både virksomhedens leverandører og besøgende samt den enkelte medarbejder, der hurtigt og let kan komme til og fra arbejde. Taastrup er desuden et trafikalt knudepunkt i Danmark, hvilket byen selv er opmærksom på. Dette bidrager til, at omkring 45% af CO2-udledningen i kommunen skyldes transport. Kommunen har derfor foretaget en række beslutninger og tiltag, der har til formål at tage mere hensyn til miljøet og klimaet. Disse tiltag er blandt andet at få borgerne til at cykle mere samt udskifte kommunens offentlige køretøjer til mere miljøvenlige løsninger, som eksempelvis elbiler.

Hvis man er afhængig af offentlig transport, er der mange gode muligheder, idet der både kører S-tog, tog og busser med flere daglige afgange til og fra byen. Ønsker man at tage ind til København, er det hurtigt og enkelt med S-tog, og ellers kan man følge Holbækmotorvejen 21,4 kilometer og ankomme til Københavns centrum efter omkring 27 minutter.

Byen med de mange fordele

Taastrup har mange fordele for erhvervsdrivende. Dette skyldes blandt andet den fordelagtige pris på kontorlokaler i forhold til dyrere kontorlokaler i mere populære byer som København. Den lavere pris giver muligheden for mere plads og langt flere kvadratmeter, samtidig med at den pulserende storby ligger under en halv time fra kontoret.

Erhvervsmæssigt er Taastrup også stærk og giver god grobund for virksomheder, der ønsker at have kontorer i byen. Der er en række virksomheder placeret i Taastrup, som blandt andet DSB’s hovedkontor, der er med til at skabe et dynamisk erhvervsliv i byen.

Er du erhvervsdrivende og leder efter kontorlokaler med en attraktiv placering? Så er Taastrup den perfekte by med sine mange muligheder i form af både transport, erhverv og summende storbyfornemmelser.

star
star
star
star
star
3.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage