arrow_upward

Frederiksberg

Frederiksberg huser et stort antal kontorvirksomheder inden for rådgivning, kommunikation, it-teknologi m.v.. Godt en tredjedel af kommunens virksomheder er videnserhverv. Flintholm-området er Frb.s ny bydel og erhvervsområde, hvor der opføres og projekteres et større areal...Læs mere

Opret en søgeagent

Frederiksbergs infrastruktur er udbygget og velfungerende, og det vil man mærke med kontorer beliggende i byen i byen, selvom motorvejsnettet ikke ligger lige om hjørnet. Mod nord og vest er Frederiksberg afgrænset af S-banen med stationerne Ålholm, KB Hallen, Flintholm, Grøndal og Fuglebakken og mod nordøst af Åboulevard. I den vestlige del ligger også Peter Bangsvej Station og Metroen gennemskærer Frederiksberg fra vest til øst. Mod øst afgrænses Frederiksberg af Sankt Jørgens Sø. Engang var Frederiksberg mest kendt for damer med blåt hår, en seværdighed for besøgende og unge mennesker fra landet. I dag er Frederiksberg en by, der for længst har børstet støvet af sig og de akkrediterede skoler har tiltrukket mange børnefamilier, ligesom udbygningen af de to campusområder ved Copenhagen Business School og KU-Science dagligt trækker tusindvis af unge til byen. Det har påvirket udviklingen af byens infrastruktur, som løbende forbedres, og i disse år især er præget af metroarbejdet med Cityringen, der åbner med 17 nye underjordiske stationer i juli 2019.

De kontorer en virksomhed drives fra har stor betydning for profileringen af virksomheden, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer på Frederiksberg, da dine kontorer er gesjæftens ansigt udadtil, og dermed kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed også har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til virksomhedens behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Frederiksberg Kommune på Lokalebasen.

Vælger du at leje kontorer på Frederiksberg, så kan det være relevant at vide noget om parkeringsforholdene i byen i byen. Søger du efter ledige kontorlejemål på Lokalebasen får du oplyst, om der er tilknyttet parkeringspladser eller om der er mulighed for leje eller tilkøb af pladser i nærheden af kontorerne. Alle offentlige veje på Frederiksberg indgår i én fælles parkeringszone. Det betyder, at du kan parkere gratis i to timer de fleste steder på Frederiksberg. Her et digitalt kort over parkering på Frederiksberg. På kommunens hjemmeside Frederiksberg kan du bestille parkeringslicens eller -billet, tjekke parkeringsafgifter (og betale eventuelle parkeringsafgifter), parkeringskontrol, parkeringsregler, andre parkeringsmuligheder samt handicapparkering.

Læs mere om Frederiksberg på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal