arrow_upward

12 kontorlokaler: Frederiksberg

Frederiksberg huser et stort antal kontorvirksomheder inden for rådgivning, kommunikation, it-teknologi m.v.. Godt en tredjedel af kommunens virksomheder er videnserhverv. Flintholm-området er Frb.s ny bydel og erhvervsområde, hvor der opføres og projekteres et større areal...Læs mere

Opret en søgeagent

Frederiksbergs infrastruktur er udbygget og velfungerende, og det vil man mærke med kontorer beliggende i byen i byen, selvom motorvejsnettet ikke ligger lige om hjørnet. Mod nord og vest er Frederiksberg afgrænset af S-banen med stationerne Ålholm, KB Hallen, Flintholm, Grøndal og Fuglebakken og mod nordøst af Åboulevard. I den vestlige del ligger også Peter Bangsvej Station og Metroen gennemskærer Frederiksberg fra vest til øst. Mod øst afgrænses Frederiksberg af Sankt Jørgens Sø. Engang var Frederiksberg mest kendt for damer med blåt hår, en seværdighed for besøgende og unge mennesker fra landet. I dag er Frederiksberg en by, der for længst har børstet støvet af sig og de akkrediterede skoler har tiltrukket mange børnefamilier, ligesom udbygningen af de to campusområder ved Copenhagen Business School og KU-Science dagligt trækker tusindvis af unge til byen. Det har påvirket udviklingen af byens infrastruktur, som løbende forbedres, og i disse år især er præget af metroarbejdet med Cityringen, der åbner med 17 nye underjordiske stationer i juli 2019.

De kontorer en virksomhed drives fra har stor betydning for profileringen af virksomheden, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer på Frederiksberg, da dine kontorer er gesjæftens ansigt udadtil, og dermed kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed også har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til virksomhedens behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Frederiksberg Kommune på Lokalebasen.

Vælger du at leje kontorer på Frederiksberg, så kan det være relevant at vide noget om parkeringsforholdene i byen i byen. Søger du efter ledige kontorlejemål på Lokalebasen får du oplyst, om der er tilknyttet parkeringspladser eller om der er mulighed for leje eller tilkøb af pladser i nærheden af kontorerne. Alle offentlige veje på Frederiksberg indgår i én fælles parkeringszone. Det betyder, at du kan parkere gratis i to timer de fleste steder på Frederiksberg. Her et digitalt kort over parkering på Frederiksberg. På kommunens hjemmeside Frederiksberg kan du bestille parkeringslicens eller -billet, tjekke parkeringsafgifter (og betale eventuelle parkeringsafgifter), parkeringskontrol, parkeringsregler, andre parkeringsmuligheder samt handicapparkering.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage