arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Gråsten. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find attraktive lokaler til leje lige i hjertet af Gråsten

I Sønderjylland ligger den lille og charmerende by Gråsten, som hører til Sønderborg Kommune. Byen ligger på halvøen Sundeved i Sønderjylland, og der er således ikke langt til Tyskland herfra. Byen har den helt rette placering, såfremt du er på udkig efter lokaler til leje til erhvervsmæssigt brug, i og med at byen er forbundet til andre omkringliggende områder via en lang vejbro, og herudover er der også en motorvej tæt ved, der knytter Gråsten sammen med resten af landet. Der er således tale om en by med god infrastruktur, hvilket er en kæmpe fordel, så medarbejdere og kunder hurtigt vil kunne komme både til og fra byen.

Derfor har Gråsten den perfekte beliggenhed ift. erhvervslokaler  

Gråsten har en ideel placering ift. erhvervslokaler, i og med at byen har en masse kontorbygninger med store og flotte lokaler, og herudover har byen et rigt kultur- og foreningsliv. Du finder således her bl.a. flere konferencefaciliteter, som vil kunne rumme rigtig mange mennesker, og herudover er der flere fritidsfaciliteter i byen såsom motionslokaler og idrætshaller. Der er derfor ingen tvivl om, at Gråsten er en levende by i rivende udvikling, det er netop dette, der gør, at byen er perfekt ift. erhvervslokaler. Ydermere skal det nævnes, at der ligger flere kulturhuse i byen, der byder på spændende arrangementer.

Gråsten byder på rigtig mange muligheder for din virksomhed, hvorfor det er den helt ideelle placering ift. erhvervslokaler, i og med at byen ligeledes har et rigt erhvervsliv. Det giver sig bl.a. til udtryk ved, at flere virksomheder fra mange forskellige erhverv har fabrikker i byen. Det betyder, at erhvervslivet er præget af stor diversitet, hvorfor Gråsten vil være i stand til at kunne byde alle erhverv velkommen – hvad end der er tale om salg, marketing, produktion, produktudvikling osv.

Aktiv handelsby med rigt erhvervsliv

Gråsten er således en utrolig aktiv handelsby, der byder på et stort udvalg af spændende forretninger og butikker. Disse er primært lokaliseret omkring byens midte, der således fungerer som centrum for byens handelsliv. Herudover findes der også et center i byen, hvor der også er rig mulighed for at finde flere butikker og dagligvareforretninger.


Gråsten har en rigtig god placering, hvis man leder efter lokaler til leje, som skal kunne bruges til erhvervsmæssigt brug, i og med at det er utroligt nemt at komme både til og fra byen grundet den gode infrastruktur. Ydermere er byen omkranset af flotte skovområder, hvorfor man nærmest ikke vil kunne undgå at få en fantastisk udsigt, såfremt man vælger at investere i erhvervslokaler her. Der er desuden masser af liv i denne lille og charmerende by, da der bor mange børn og unge her, som er med til at bringe en masse liv i byen. 

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage