arrow_upward

Varde

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Varde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler med ideel lokation – Varde giver en helt særlig stemning

I Sydvestjylland ligger en by med en ideel location – Varde er med sine 13.951 indbyggere (2017) hovedby for Varde Kommune, som igen hører ind under Region Syddanmark. Byen er særligt kendetegnet ved at byde på utroligt mange muligheder, og herudover tilbyder den alsidig natur. Varde ligger lige ved Varde Å, og byen er desuden særligt kendt for sit nostalgiske købstadsmiljø, som byens midte er præget af. Det er netop denne helt særlige atmosfære, der gør, at byen er så velbesøgt i sommerperioden – og herudover har det naturligvis også en positiv effekt, at Varde ligger så tæt på Vesterhavet.

Der er derfor ingen tvivl om, at denne by har en helt speciel location – Varde formår simpelthen at byde på lidt af det hele!

Naturskøn lokation – Varde tilbyder mange attraktioner og seværdigheder

De mange turister, der besøger Varde hvert eneste år, kommer bl.a. for at se de mange spændende seværdigheder samt attraktioner, som byen byder på. Her iblandt kan blandt andet nævnes Naturpark Vesterhavet, Nationalpark Vadehavet, Blåvands huk, Tirpitz-stillingen og Museet for Varde by og omegn. Herudover kan Varde Kommune med stolthed kalde sig for landets største kystturismekommune, og det gør netop også, at klart den største andel af turismen i kommunen udgøres af udlejning af sommerhuse – og det er specielt vores tyske venner fra syd, der udgør den største gruppe.

Spændende erhvervsliv og optimal infrastruktur

Foruden at klare sig rigtig godt inden for turisme, har Varde desuden et rigt og aktivt erhvervsliv. Virksomheden Nobia hører bl.a. til blandt byens større virksomheder, og denne omfatter bl.a. de populære køkkenmærker Invita og HTH. Herudover finder man også Fibervisions og Titan Europe i Varde. Byen har også et stort landbrugsområde med omfattende landbrugsproduktion, og endelig skal det også nævnes, at forsvaret har hele tre kaserner i Varde Kommune.

Når man skal lede efter den ideelle placering til erhvervslokaler, er det bl.a. vigtigt, at man er særligt opmærksom på byens transportmuligheder og infrastruktur. Inden for dette felt udemærker Varde sig bestemt også, da byen ligger utroligt tæt på primærrute 11, som går hele vejen op til Aalborg fra Tønder. Denne rute krydser desuden E20 motorvejen. Herudover kan man komme med tog via Skjern og Esbjerg fra Varde, og der kører desuden også tog mellem Nørre Nebel og Varde. Det skal også nævens, at nettet af cykelstier er blevet udvidet betragteligt i kommunen, hvilket gjorde, at den vandt prisen som ”Årets Cykelkommune” i 2014.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal