arrow_upward

7 erhvervslokaler: Varde

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Varde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler med ideel lokation – Varde giver en helt særlig stemning

I Sydvestjylland ligger en by med en ideel location – Varde er med sine 13.951 indbyggere (2017) hovedby for Varde Kommune, som igen hører ind under Region Syddanmark. Byen er særligt kendetegnet ved at byde på utroligt mange muligheder, og herudover tilbyder den alsidig natur. Varde ligger lige ved Varde Å, og byen er desuden særligt kendt for sit nostalgiske købstadsmiljø, som byens midte er præget af. Det er netop denne helt særlige atmosfære, der gør, at byen er så velbesøgt i sommerperioden – og herudover har det naturligvis også en positiv effekt, at Varde ligger så tæt på Vesterhavet.

Der er derfor ingen tvivl om, at denne by har en helt speciel location – Varde formår simpelthen at byde på lidt af det hele!

Naturskøn lokation – Varde tilbyder mange attraktioner og seværdigheder

De mange turister, der besøger Varde hvert eneste år, kommer bl.a. for at se de mange spændende seværdigheder samt attraktioner, som byen byder på. Her iblandt kan blandt andet nævnes Naturpark Vesterhavet, Nationalpark Vadehavet, Blåvands huk, Tirpitz-stillingen og Museet for Varde by og omegn. Herudover kan Varde Kommune med stolthed kalde sig for landets største kystturismekommune, og det gør netop også, at klart den største andel af turismen i kommunen udgøres af udlejning af sommerhuse – og det er specielt vores tyske venner fra syd, der udgør den største gruppe.

Spændende erhvervsliv og optimal infrastruktur

Foruden at klare sig rigtig godt inden for turisme, har Varde desuden et rigt og aktivt erhvervsliv. Virksomheden Nobia hører bl.a. til blandt byens større virksomheder, og denne omfatter bl.a. de populære køkkenmærker Invita og HTH. Herudover finder man også Fibervisions og Titan Europe i Varde. Byen har også et stort landbrugsområde med omfattende landbrugsproduktion, og endelig skal det også nævnes, at forsvaret har hele tre kaserner i Varde Kommune.

Når man skal lede efter den ideelle placering til erhvervslokaler, er det bl.a. vigtigt, at man er særligt opmærksom på byens transportmuligheder og infrastruktur. Inden for dette felt udemærker Varde sig bestemt også, da byen ligger utroligt tæt på primærrute 11, som går hele vejen op til Aalborg fra Tønder. Denne rute krydser desuden E20 motorvejen. Herudover kan man komme med tog via Skjern og Esbjerg fra Varde, og der kører desuden også tog mellem Nørre Nebel og Varde. Det skal også nævens, at nettet af cykelstier er blevet udvidet betragteligt i kommunen, hvilket gjorde, at den vandt prisen som ”Årets Cykelkommune” i 2014.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage