arrow_upward

44 kontorlokaler: Brøndby

Brøndby Kommune er en københavnsk forstadskommune i Region Hovedstaden. Kommunen byder på attraktive bolig- og erhvervsområder samt god infrastruktur. Brøndby har et dynamisk erhvervsliv og er præget af veludbyggede industrikvarterer. Udvikling og forandring er i...Læs mere

Opret en søgeagent

Brøndby gennemskæres desuden af jernbanestrækningen København – Roskilde, hvor der både kører S-tog og regionaltog, samt jernbanen København – Køge, hvor der kører S-tog. I sommeren 2016 indvies en 14 kilometer lang supercykelsti, der tager sit udspring i København, går gennem Brøndby, og som fører cykelfolket helt til Ishøj. Byen har planer om, at den eksisterende cykelsti forbedres med ny asfalt og ekstra ser¬vices flere steder, såsom grønne bølger, heller mellem kørebanen og cykelstien, cykelpumper og fodhvilere, som skal skal gøre det mere attraktivt at tage cyklen fremfor tog eller bil. Den kommende supercykelsti går under navnet Ishøjruten og løber i Brøndby via Gammel Køge Landevej. Der anlægges i alt ni super- cykelstier i hovedstadsområdet frem til 2018. Den kommende letbane, som forventes at åbne i 2023 vil effektivisere infrastrukturen i Brøndby yderligere og gøre det endnu mere attraktivt for virksomheder at have kontorer i området.

De kontorer, hvorfra du driver din virksomhed har stor betydning for din virksomhedsprofil, og der er flere ting at tage have in mente, når du skal vælge kontorlokaler, da deres placering og omgivelser kan være med til at styrke din virksomheds lokale forankring, nationale og internationale profil. Dine kontorer er på den måde en del af din virksomheds ansigt udadtil. Derfor er det værd at overveje, om kontorerne sender det signal, du ønsker. Kontorlokalernes placering, størrelse og interiør skal harmonere med dit brand. Kontorerne har også betydning for dine eventuelle medarbejderes trivsel, og kan dermed indirekte påvirke din virksomheds produktivitet. Kontorlokalerne skal derudover være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. De valgte kontorer skal naturligvis også være velfungerende, og de tekniske installationer skal være er i orden, så driften ikke forstyrres. Kontorlokalernes placering er ydermere væsentlig i forhold til, hvor nemt det er at rekruttere personale. Lad dig inspirere på Lokalebasen af de mange spændende ledige kontorlejemål i Brøndby.

Der er gode parkeringsmuligheder i Brøndby, og søger du efter kontorer på Lokalebasen, får du altid oplyst, om der er tilknyttet parkeringspladser til kontorlejemålet. Det er gratis at parkere på offentlig vej i Brøndby. Brøndby Stadion er et af de stadioner i Danmark, der råder over flest parkeringspladser, og desuden findes der i nærområdet adskillige parkeringsmuligheder. Kommer du fra Park Allé, har Schneekloth Centret en parkeringsplads med indkørsel fra Brøndby Møllevej.

Er dine kontorer beliggende i Brøndby og opstår der behov for at indlogere projektmedarbejdere, kunder eller andre gæster, så er udvalget i selve Brøndby ikke stort, men det er det til gengæld i omegnen. First Hotel Copenhagen, som ligger 8,1 kilometer fra Brøndby, og kun 500 meter fra Sydhavnen, byder på ferieboliger med gratis trådløst internet og satellit-tv. Roomservice kan bestilles døgnet rundt. Hotellet har også et wellness-område med fitnesscenter, sauna, spabad og udsigt over havnen. Samtlige værelser på First Copenhagen har tv med talrige kanaler og et rummeligt arbejdsområde. Hotelbaren byder på snacks og drikkevarer og lejlighedsvis levende musik eller sportsbegivenheder på barens fladskærms-tv.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage