arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Frederiksberg C. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Frederiksberg C

Parkeringen på Frederiksberg er helt anderledes, end den er i resten af København, som er inddelt i betalingszoner. Frederiksberg har valgt at gøre parkering gratis i to timer ad gangen på langt de fleste parkeringspladser i området.

I alle hverdage mellem kl. 7 og 24 er der to timers gratis parkering på Frederiksberg, og efter kl. 24 er der ubegrænset gratis parkering frem til kl. 7. Skal man parkere i mere end to timer på et af områderne med gratis parkering, kan man betale for p-billetter i opstillede automater, som giver mulighed for tilkøb af ekstra timer. Her er taksten 11 kroner for en time, 27 kroner for to timer, 48 kroner for tre timer og 74 kroner for fire timer. Skal man parkere her i mere end seks timer – altså de to gratis timer og fire timer derudover – kan man købe en dagsbillet for 75 kroner. Den sidste mulighed er at købe billet for en hel uge, hvilket koster 370 kroner.

Parkeringsautomater

Det er muligt at betale på flere forskellige måder i parkeringsautomaterne. Man kan betale med sit dankort, hvorefter man indtaster bilens nummerplade, så den på denne måde er registreret i systemet og kan scannes af parkeringsvagten, så vagten kan se, at der er betalt for en billet i det angivne tidsrum. Det samme kan man gøre på gammeldags manér med kontanter i automaten.

I dag bruger mange deres smartphone til de fleste ting, og denne er nu også blevet et betalingsredskab. Den kan man derfor også benytte til at betale for sin parkering. Man skal blot downloade den relevante app, hvis navn fremgår på automaterne til betaling, og derefter kan man tjekke ind og ud på telefonen. Det er dog ikke altid det samme selskab, som står for parkeringsmulighederne, og derfor kan der være forskel på, hvilken app der skal bruges på de forskellige parkeringsområder.

Der kan være skiltet med andre parkeringsregler på området, og det er derfor altid skiltningen, som er gældende. Derudover er der specielle regler for nogle bestemte områder i bydelen, blandt andet Gl. Kongevej, Falkoner Allé og Godthåbsvej, som har andre tidsrum end resten af Frederiksberg. Her må der kun parkeres i en halv time ad gangen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage