arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive juni 19

Læs Magasinet NINEtoFIVE juni 2019

17
jun
2019
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s ny juni-udgave bl.a. om MatchOffice Industry Survey 2019, som tager temperaturen på det danske og europæiske erhvervsudlejningsmarked netop nu, og om 25-årige Emma Christensen, der springer ud som landets første coworking og office broker.
17
jun
2019
Steen Uno

     

 

 

 

 
Kontorudlejere og resten af det europæiske erhvervsudlejningsmarked trives som aldrig før - i særdeleshed takket være coworking-konceptets globale sejrsgang.

"Coworking-bølgens enorme gennemslagskraft samt disse års markante interesse for fleksible kontorlejemål kommer i høj grad også det øvrige erhvervsudlejnings-marked og dets mange forskellige aktører til gode.

Vores ny Industry Survey 2019 dokumenterer, at over 92 procent af vores europæiske respondenter forventer min. samme eller endnu højere udlejningsrate i resten af 2019 - 12 procent imødeser endda betragtelig flere realiserede udlejninger årets sidste halvdel," siger Jakob Dalhoff, CEO hos MatchOffice A/S.

Læs hele artiklen Coworking-succes og sejrsmarch med til at fastholde kontorudlejernes optimisme i top i den nye juni-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Danmarks første office broker

Efterspørgslen på coworking og fleksible kontorlokaler fortsætter med uformindsket kraftt og styrke. Det danske udlejningsmarked er nu også blevet moden og parat til at tage imod sin første selvstændige kontormægler.

Med tre års knowhow og kompetencer fra en stilling som office manager hos det københavnske kontorfællesskab Work Share Grow springer 25-årige Emma Christensen nu ud på egne ben som Danmarks første selvstændige, personlige coworking og office broker.

I juni søsatte hun sit ny initiativ og firma, Officejuggle, hvor hun med sit skarpe overblik tilbyder iværksættere og virksomheder i alle størrelser at optræde som deres kontorjonglør  og sikre dem genvej til deres nye fremtidige kontormiljø.

Læs hele artiklen Markedet gløder - Emma springer ud som Danmarks første coworking & office broker 

 

 

Læs også artiklerne:

Læs Jyllands-Postens e-avis i fire måneder - gratis tilbud til Lokalebasen.dks brugere
Firmaets tænkeboks: Rum til brainstorming, spirende idéer og innovation
Kontorarbejde ´on the go´ - eksotisk coworking i strandkanten
Dansk alarm: Drop det åbne kontorlandskab - det dræber arbejdsglæden
Østerport II på perronen i modvind: Fremtidens kontorhus eller grundstødt Oslo-færge

 

 

 

 


Magasinet NINEtoFIVE juni 2019 distribueres elektronisk til næsten 60.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder og samarbejdspartnere, bl.a. danske
ejendomsselskaber og øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 

 

 

Se de tidligere NINEtoFIVE magasiner udgivet af Lokalebasen.dk Maj 2019
    
    
April 2019
   
     
Marts 2019
  

        


Januar 2019
    
    
November 2018
    
    
Oktober 2018
    
    
August 2018
    
    
   Juni 2018
    
    
April 2018


Marts 2018
    
    
Januar 2018
    
   
December 2017
   
   
November 2017
   
   
Oktober 2017
   
   
August 2017

Juni-juli 2017
   
     Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 

    
    Februar 2017 

    
    Januar 2017

November 2016
    
    September 2016 
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 


Oktober 2015 

    

     September 2015

   
     August 2015

   
    Juni-juli 2015

   
    Maj 2015

   
    Marts 2015


Oktober 2013

 
  Juni 2013

 
  Marts 2013

 
  December 2012
     
 

 September 2012
 
 
Juni 2012

     
   Marts 2012
 
 
  November 2011

 

 

 

 

  

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.