arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

9to5 nov. udgave reduced

Læs Magasinet NINEtoFIVE november 2016

22
nov
2016
Steen Uno
Lokalebasen.dks gratis online-magasin NINEtoFIVE er klar med sin ny november-udgave - læs bl.a. "Her er mit kontor" med stort interview med den danske GoMore-iværksætter og direktør Matias Møl Dalsgaard.
22
nov
2016
Steen Uno

 Fra sit skrivebord i GoMores dynamiske hovedkontor i København giver manden bag den succesrige samkørsels-tjeneste, Matias Møl Dalsgaard, et signalement af sin ekspanderende virksomhed og af fremtidens stigende behov for nye veje til deleøkonomiske teknologier og tiltag.

I Magasinet NINEtoFIVEs ny november-udgave fortæller Matias Møl Dalsgaard i serien Her er mit kontor om sin kreative hverdag som problemløser i fællesskabet med arbejdskollegerne og som ´fantast´ hjemme bag skrivebordet i privaten, hvor han trives med at give visionerne ubegrænset snor.

 

 

Læs også artiklerne:

Alle veje fører virksomheder til Vallensbæk
Coworking: Del din viden og kom længere på literen
De dyreste kontorlejemål ligger på havnefronten
Bedre kommunikation: Undgå konflikterne
Fra kontor til luksuslejligheder - konverteringstal mod nye højder 

 


Magasinet NINEtoFIVE november 2016 distribueres elektronisk til flere end 50.000 af
Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder og samarbejdspartnere, herunder danske
ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.


Se vores tidligere magasiner:
Magasinet NINEtoFIVE september 2016
Magasinet NINEtoFIVE juni 2016
Magasinet NINEtoFIVE april 2016
Magasinet NINEtoFIVE februar 2016
Magasinet NINEtoFIVE december 2015

Magasinet NINItoFIVE oktober 2015
Magasinet NINEtoFIVE september 2015

Magasinet NINEtoFIVE august 2015
Magasinet NINEtoFIVE juni-juli 2015
Magasinet NINEtoFIVE maj 2015
Magasinet NINEtoFIVE marts 2015

Magasinet NINEtoFIVEs tidligere printmagasiner

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.