arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Udlejning af parkeringspladser - parkering ved erhvervsejendom

Lokalebasen.dk kan via vores meget kompetente samarbejdspartnere formidle nem adgang til parkering til konkurrencedygtige priser - evt. i forbindelse med dit erhvervslejemål. 

Ligger din daglige arbejdsplads eksempelvis midt i én af de større danske byer, kan jeres virksomhed som oftest have behov for et centralt placeret parkeringshus eller en parkeringskælder tæt på jeres firmaadresse.

Vi har således allieret os med fremtrædende parkeringsselskaber, der servicerer virksomheder med behov for at få administreret deres parkeringsanlæg samt virksomheder og private personer, som ønsker at leje parkeringspladser. Vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig med:

 • At finde parkering i København og i andre danske byer
 • At forhandle priser, hvis din virksomhed har behov for parkeringshus eller parkeringskælder
 • At skræddersy de helt rigtige parkerings-faciliteter for dit firma
 • At formidle parkeringsmuligheder i forbindelse med et nyt erhvervslejemål
 • At undersøge mulighederne for at etablere parkering på din nuværende erhvervsejendom

Nedenfor kan du læse mere om vores samarbejdspartnere, hvis du har brug for at finde og etablere fast parkering nær din virksomhed.

Q-Park

Q-Park er et af landets største P-selskaber, som står klar til at yde en kvalitetssikret service over hele landet. Med parkeringspladser i alle de større byer er du aldrig langt fra en af deres parkeringspladser. Virksomheden udvider hele tiden med nye parkeringsmuligheder og renoverer samtidig deres gamle.

» Læs mere om Q-Park
Jeudan Parkering

Har du brug for parkering i det centrale København? Så er Jeudan Parkering det rette valg. Parkeringsanlæggene hos Jeudan Parkering er bemandet, og medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig - om det er med parkering, bilvask eller en paraply.

» Læs mere om Jeudan Parkering
ONEPARK A/S

ONEPARK A/S stræber efter at være den foretrukne leverandør inden for parkeringsservice. De har store ambitioner om at være de bedste i et konkurrencepræget marked.

» Læs mere om ONEPARK A/S
APCOA

Hos APCOA PARKING er kernekompetencen parkering og deres vision er at være Danmarks foretrukne parkeringsselskab. APCOA har parkeringsarealer i mere end 80 danske byer og tilbyder alt fra store P-kældre til små parkeringsområder med 4-5 parkingspladser.

» Læs mere om APCOA
DinParkering

DinParkering har mange års erfaring i parkeringsbranchen, og kan derfor tilbyde dig en yderst professionel parkeringsydelse, som matcher dine behov. DinParkering foretager kontrol og vedligeholdelse af private parkeringspladser, og samarbejder bl.a. med Københavns Universitet samt fodboldklubben VB 1968. Er du interesseret i et samarbejde, eller leder du efter parkeringspladser, så er DinParkering klar til at hjælpe dig.

» Læs mere om DinParkering
ParkZone A/S

ParkZone A/S er et vagtselskab med mange års erfaring inden for administration af parkeringspladser. Virksomhedens medarbejdere er specialiserede i parkering, hvorfor du hos ParkZone A/S er sikret en professionel service til størst mulig gavn for billister såvel som grundejere. Læs mere og få en skræddersyet løsning hos ParkZone A/S.

» Læs mere om ParkZone A/S
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.