Udlejning af parkeringspladser - parkering ved erhvervsejendom

Lokalebasen.dk kan via vores meget kompetente samarbejdspartnere formidle nem adgang til parkering til konkurrencedygtige priser - evt. i forbindelse med dit erhvervslejemål. 

Ligger din daglige arbejdsplads eksempelvis midt i én af de større danske byer, kan jeres virksomhed som oftest have behov for et centralt placeret parkeringshus eller en parkeringskælder tæt på jeres firmaadresse.

Vi har således allieret os med fremtrædende parkeringsselskaber, der servicerer virksomheder med behov for at få administreret deres parkeringsanlæg samt virksomheder og private personer, som ønsker at leje parkeringspladser. Vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig med:

  • At finde parkering i København og i andre danske byer
  • At forhandle priser, hvis din virksomhed har behov for parkeringshus eller parkeringskælder
  • At skræddersy de helt rigtige parkerings-faciliteter for dit firma
  • At formidle parkeringsmuligheder i forbindelse med et nyt erhvervslejemål
  • At undersøge mulighederne for at etablere parkering på din nuværende erhvervsejendom

Nedenfor kan du læse mere om vores samarbejdspartnere, hvis du har brug for at finde og etablere fast parkering nær din virksomhed.

Q-Park

Q-Park er et af landets største P-selskaber, som står klar til at yde en kvalitetssikret service over hele landet. Med parkeringspladser i alle de større byer er du aldrig langt fra en af deres parkeringspladser. Virksomheden udvider hele tiden med nye parkeringsmuligheder og renoverer samtidig deres gamle.

» Læs mere om Q-Park
Jeudan Parkering

Har du brug for parkering i det centrale København? Så er Jeudan Parkering det rette valg. Parkeringsanlæggene hos Jeudan Parkering er bemandet, og medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig - om det er med parkering, bilvask eller en paraply.

» Læs mere om Jeudan Parkering
APCOA

Hos APCOA PARKING er kernekompetencen parkering og deres vision er at være Danmarks foretrukne parkeringsselskab. APCOA har parkeringsarealer i mere end 80 danske byer og tilbyder alt fra store P-kældre til små parkeringsområder med 4-5 parkingspladser.

» Læs mere om APCOA
DinParkering

DinParkering har mange års erfaring i parkeringsbranchen, og kan derfor tilbyde dig en yderst professionel parkeringsydelse, som matcher dine behov. DinParkering foretager kontrol og vedligeholdelse af private parkeringspladser, og samarbejder bl.a. med Københavns Universitet samt fodboldklubben VB 1968. Er du interesseret i et samarbejde, eller leder du efter parkeringspladser, så er DinParkering klar til at hjælpe dig.

» Læs mere om DinParkering
ParkZone A/S

ParkZone A/S er et vagtselskab med mange års erfaring inden for administration af parkeringspladser. Virksomhedens medarbejdere er specialiserede i parkering, hvorfor du hos ParkZone A/S er sikret en professionel service til størst mulig gavn for billister såvel som grundejere. Læs mere og få en skræddersyet løsning hos ParkZone A/S.

» Læs mere om ParkZone A/S
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo