arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Udlejning af parkeringspladser - parkering ved erhvervsejendom

Lokalebasen.dk kan via vores meget kompetente samarbejdspartnere formidle nem adgang til parkering til konkurrencedygtige priser - evt. i forbindelse med dit erhvervslejemål. 

Ligger din daglige arbejdsplads eksempelvis midt i én af de større danske byer, kan jeres virksomhed som oftest have behov for et centralt placeret parkeringshus eller en parkeringskælder tæt på jeres firmaadresse.

Vi har således allieret os med fremtrædende parkeringsselskaber, der servicerer virksomheder med behov for at få administreret deres parkeringsanlæg samt virksomheder og private personer, som ønsker at leje parkeringspladser. Vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig med:

  • At finde parkering i København og i Danmarks andre byer
  • At forhandle priser, hvis din virksomhed har behov for parkeringshus eller parkeringskælder
  • At skræddersy de helt rigtige parkerings-faciliteter for dit firma
  • At formidle parkeringsmuligheder i forbindelse med et nyt erhvervslejemål
  • At undersøge mulighederne for at etablere parkering på din nuværende erhvervsejendom

Nedenfor kan du læse mere om vores samarbejdspartnere, hvis du har brug for at finde og etablere fast parkering nær din virksomhed.

Q-Park
Q-Park er et af landets største P-selskaber og med over 10 år på bagen står vi klar til at yde en kvalitetssikret service over hele landet. Med parkerings pladser i alle de større byer er du aldrig langt fra en af vores parkeringspladser. Vi udvider hele tiden med nye parkeringsmuligheder og renoverer samtidig vores gamle.
» Læs mere om Q-Park
Europark

Hos EuroPark er kernekompetencen parkering og det er vores vision at være Danmarks foretrukne parkeringsselskab både for ejerne af parkeringsanlæggene og for bilisterne. Vi vil være de mest innovative og professionelle i branchen. EuroPark har i dag ca. 1500 parkeringsanlæg og mere end 100.000 parkeringspladser rundt i hele landet. Vi administrerer blandt andet en lang række parkeringsanlæg og -huse i de største danske byer. Vi har ca. 250 ansatte, der hver dag arbejder ud fra værdierne: Kundefokus, Troværdighed, Team-orienteret, Professionalisme, Innovative og Respekt.

» Læs mere om Europark
Jeudan Parkering

Har du brug for parkering i det centrale København? Så er Jeudan Parkering det rette valg. Parkeringsanlæggene hos Jeudan Parkering er bemandet, og medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig - om det er med parkering, bilvask eller en paraply.

» Læs mere om Jeudan Parkering
ONEPARK A/S

ONEPARK A/S stræber efter at være den foretrukne leverandør inden for parkeringsservice. Vi sætter derfor store ambitioner om at være de bedste i et konkurrencepræget marked.

» Læs mere om ONEPARK A/S
DinParkering

DinParkering har mange års erfaring i parkeringsbranchen, og kan derfor tilbyde dig en yderst professionel parkeringsydelse, som matcher dine behov. DinParkering foretager kontrol og vedligeholdelse af private parkeringspladser, og samarbejder bl.a. med Københavns Universitet samt fodboldklubben VB 1968. Er du interesseret i et samarbejde, eller leder du efter parkeringspladser, så er DinParkering klar til at hjælpe dig.

» Læs mere om DinParkering
ParkZone A/S

ParkZone A/S er et vagtselskab med mange års erfaring inden for administration af parkeringspladser. Virksomhedens medarbejdere er specialiserede i parkering, hvorfor du hos ParkZone A/S er sikret en professionel service til størst mulig gavn for billister såvel som grundejere. Læs mere og få en skræddersyet løsning hos ParkZone A/S.

» Læs mere om ParkZone A/S