Søg erhvervslokaler i hele Danmark

Et indblik i Danmarks største ejendomsselskaber

Hovedparten af de største danske ejendomsselskaber benytter Lokalebasen.dk. Her følger en præsentation af et udvalg af dem.

Lokalebasen.dk samarbejder med nogle af Danmarks største ejendomsselskaber, som er de førende inden for handel med og udlejning af erhvervsejendomme.

Fælles for disse ejendomsselskaber på Lokalebasen.dk er, at de har en mangeårig erfaring inden for branchen og har et solidt kendskab og overblik over hvad der gør sig gældende på markedet i hele Danmark. Som lejer hos disse ejendomsselskaber er du sikret professionelle og ordnede forhold.

Nedenfor kan du læse mere om de enkelte ejendomsselskaber. Du kan også se hvilke ledige lejemål disse tilbyder på Lokalebasen.dk


Wihlborgs

Wihlborgs A/S er stort ejendomsselskab der udlejer og forvalter erhvervslokaler i Herlev, Ballerup, Glostrup og Taastrup. Vi har aktuelt 287.000 m2 og har løbende ledige kontorlokaler på Lokalebasen. Har vi ikke lige det du søger, så kontakt venligst Wihlborgs.

» Læs mere om Wihlborgs

Carlsberg Byen P/S

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S udvikler bykvarteret Carlsberg Byen på den gamle bryggerigrund i hjertet af København. Over de næste 10 - 15 år vil vi bygge i alt 564.000 etagemeter på den historiske bryggerigrund med et bredt udbud af erhvervsejendomme. Vi har stor erfaring med udvikling af bykvarterer og sidder klar til at finde de bedste løsninger til din virksomhed.

» Læs mere om Carlsberg Byen P/S

Hovedstadens Ejendomsadministration A/S

Hovedstadens Ejendomsadministration A/S har mere end 30 års erfaring med udlejningsejendomme - udelukkende beliggende på attraktive adresser i hovedstadsområdet. Vores lejemål annonceres på LEJEMÅL.DK, og det er udelukkende vores egne ejendomme, der udlejes. Med vores mange års erfaring og ekspertise er det intet problem, der er os ubekendt. Der er ingen tidskrævende mellemled, da du altid taler direkte med udlejer.  

» Læs mere om Hovedstadens Ejendomsadministration A/S

M. Goldschmidt Ejendomme A/S

M. Goldschmidt Ejendomme A/S ejer en række imponerende, velbeliggende og yderst attraktive udlejningsejendomme. Med en filosofi om at velbeliggende og velholdte ejendomme tiltrækker de bedste lejere/kunder, er du hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S sikret en god handel.

» Læs mere om M. Goldschmidt Ejendomme A/S

ATP Ejendomme A/S

Hos ATP Ejendomme får din virksomhed et sikkert sted at drive forretning. ATP Ejendomme er ikke blot en finansiel stærk samarbejdspartner. Hos os får du rådgivning og service via vores unikke koncept: 360 graders god kundeservice. Vi er specialiserede i at forme optimale kontorløsninger til stort set alle typer virksomheder. Med vores mange års erfaring har vi både lysten og fleksibiliteten til at skabe det bedste fundament for netop din virksomheds performance. Vi tager os af de fysiske rammer, så din virksomhed kan fokusere på kerneforretningen.

» Læs mere om ATP Ejendomme A/S

Voxeværket

Hvis du er iværksætter, søger et kontorhotel eller hvis du er en veldrevet virksomhed, der værdsætter et stærkt kontorfællesskab, så kunne Voxeværket måske være en mulighed. Vi er en nyere, landsdækkende kæde, som består af anderledes ”udvidede” kontorhoteller. Vi sætter en ære i at være iværksættervenlige og vi nyder at bidrage som accelleratorer, for dem, der sigter mod stjernerne.

» Læs mere om Voxeværket

Jeudan

Jeudan er Danmarks største børsnoterede virksomhed, inden for ejendomsinvestering af større kontor, - bolig- og detailejendomme i København. Vi har over 350 dygtige og erfarne medarbejdere, med en stor ekspertise inden for branchen og som arbejder ud fra strategien vækst og lønsomhed.

» Læs mere om Jeudan

Jorcks Ejendomsselskab
Jorcks Ejendomsselskab er ét af Danmarks ældste og mest succesfulde ejendomsselskaber. Vi har siden 1878 arbejdet professionelt og dedikeret med renovering og udlejning af historiske og arkitektonisk flotte erhvervsejendomme i indre København.
» Læs mere om Jorcks Ejendomsselskab

Finsen Ejendomme
Finsen Ejendomme er en familieejet virksomhed, der primært beskæftiger sig med sine to kontorejendomme i Toldbodgade i hjertet af København. Med ca. 6.000 m2. viser Finsen Ejendomme sine flotte og istandsatte ejendomme frem på en af Københavns bedste beliggenheder.
» Læs mere om Finsen Ejendomme