arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Et indblik i Danmarks største ejendomsselskaber

Hovedparten af de største danske ejendomsselskaber benytter Lokalebasen.dk. Her følger en præsentation af et udvalg af dem.

Lokalebasen.dk samarbejder med nogle af Danmarks største ejendomsselskaber, som er de førende inden for handel med og udlejning af erhvervsejendomme.

Fælles for disse ejendomsselskaber på Lokalebasen.dk er, at de har en mangeårig erfaring inden for branchen og har et solidt kendskab og overblik over hvad der gør sig gældende på markedet i hele Danmark. Som lejer hos disse ejendomsselskaber er du sikret professionelle og ordnede forhold.

Nedenfor kan du læse mere om de enkelte ejendomsselskaber. Du kan også se hvilke ledige lejemål disse tilbyder på Lokalebasen.dk

NCC Property Development
NCC er en af de førende bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheder i Nordeuropa med en omsætning på 49,8 mia. danske kr. og 18.000 medarbejdere i 2015. NCC's vision er at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger.
» Læs mere om NCC Property Development
Jeudan

Jeudan er Danmarks største børsnoterede virksomhed, inden for ejendomsinvestering af større kontor-, bolig- og detailejendomme i København. Vi har over 350 dygtige og erfarne medarbejdere, med en stor ekspertise inden for branchen og som arbejder ud fra strategien vækst og lønsomhed.

» Læs mere om Jeudan
Nordea Ejendomme

Nordea Ejendomme er en af Danmarks største udbydere af erhvervslejemål. En lang række små, mellemstore og meget store danske virksomheder og organisationer, private som offentlige, er lejere hos os. Bag Nordea Ejendomme står Skandinaviens største bank, så vi tør godt love, at I er i trygge hænder hos os.

» Læs mere om Nordea Ejendomme
Cromwell Property Group

Cromwell er en ‘værdidrevet’ organisation, og vores forretningsfilosofi er udtrykt i følgende korte udsagn: “Vores teams af principfaste, empatiske og energiske personligheder opbygger en kollegial atmosfære og skaber et miljø, der ansporer til at stræbe efter nøjagtighed og omhu. Vi følger vores overbevisninger og tager til enhver tid ansvar for vores beslutninger og handlinger. Vores ydmyghed forpligter os til altid at stræbe efter at blive bedre.”

» Læs mere om Cromwell Property Group
HD Ejendomme
HD Ejendomme besidder et stort antal erhvervs- og boliglejemål fordelt over hele Danmark. Vi samler på glade lejere! Det betyder, at vi hver dag gør vores bedste for, at vores lejere skal føle sig godt tilpas i deres lejemål. Dette sker gennem tæt dialog med lejerne, høj service, fleksibilitet samt kvalitetssikring.
» Læs mere om HD Ejendomme
Wihlborgs

Wihlborgs A/S er stort ejendomsselskab der udlejer og forvalter erhvervslokaler i Herlev, Ballerup, Glostrup og Taastrup. Vi har aktuelt 287.000 m2 og har løbende ledige kontorlokaler på Lokalebasen. Har vi ikke lige det du søger, så kontakt venligst Wihlborgs.

» Læs mere om Wihlborgs
Carlsberg Byen P/S

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S udvikler bykvarteret Carlsberg Byen på den gamle bryggerigrund i hjertet af København. Over de næste 6 - 8 år vil vi bygge i alt 600.000 etagemeter på den historiske bryggerigrund med et bredt udbud af erhvervsejendomme. Vi har stor erfaring med udvikling af bykvarterer og sidder klar til at finde de bedste løsninger til din virksomhed.

» Læs mere om Carlsberg Byen P/S
Jansen Ejendomme

Jansen Ejendomme står for udlejning af erhvervsejendomme i hele Danmark, og har ejendomme i Århus, Odense, Esbjerg, Vejle, Kolding, Haderslev og Horsens, samt København. Erhvervsejendommene er primært henvendt til kontorer og logistik, mens der kun haves få ejendomme i porteføjlen til privatudlejning. Jansen Ejendomme er altid imødekommende, serviceminded og klar med et højt service niveau for at tilfredsstille alle parter.

» Læs mere om Jansen Ejendomme
Hovedstadens Ejendomsadministration A/S

Hovedstadens Ejendomsadministration A/S har mere end 30 års erfaring med udlejningsejendomme - udelukkende beliggende på attraktive adresser i hovedstadsområdet. Vores lejemål annonceres på LEJEMÅL.DK, og det er udelukkende vores egne ejendomme, der udlejes. Med vores mange års erfaring og ekspertise er det intet problem, der er os ubekendt. Der er ingen tidskrævende mellemled, da du altid taler direkte med udlejer.  

» Læs mere om Hovedstadens Ejendomsadministration A/S
Escot Ejendomme

Escot Ejendommes primære aktivitet ligger i at udvikle, opføre og drive udlejningsejendomme i hele Danmark.
Vi er en seriøs, engageret og fleksibel samarbejdspartner, der altid tilpasser os kundens ønsker.

» Læs mere om Escot Ejendomme
Jorcks Ejendomsselskab
Jorcks Ejendomsselskab er ét af Danmarks ældste og mest succesfulde ejendomsselskaber. Vi har siden 1878 arbejdet professionelt og dedikeret med renovering og udlejning af historiske og arkitektonisk flotte erhvervsejendomme i indre København.
» Læs mere om Jorcks Ejendomsselskab
Promaxx
Promaxx er et erhvervsejendomsselskab der ejer ca. 90.000 m2 erhvervsejendomme i det Stor Københavnske område. Promaxx kan løbende tilbyde velbeliggende erhvervslokaler indenfor kontor, lager, let produktion og showroom i Hvidovre, Ishøj og Albertslund.
» Læs mere om Promaxx
M. Goldschmidt Ejendomme A/S

M. Goldschmidt Ejendomme A/S ejer en række imponerende, velbeliggende og yderst attraktive udlejningsejendomme. Med en filosofi om at velbeliggende og velholdte ejendomme tiltrækker de bedste lejere/kunder, er du hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S sikret en god handel.

» Læs mere om M. Goldschmidt Ejendomme A/S
Finsen Ejendomme
Finsen Ejendomme er en familieejet virksomhed, der primært beskæftiger sig med sine to kontorejendomme i Toldbodgade i hjertet af København. Med ca. 6.000 m2. viser Finsen Ejendomme sine flotte og istandsatte ejendomme frem på en af Københavns bedste beliggenheder.
» Læs mere om Finsen Ejendomme
ATP Ejendomme A/S

ATP Ejendomme A/S er stiftet i 1995. Vi investerer i erhvervsejendomme, som vi lejer ud til især kontorer og butikker. Vi udvikler de ejendomme, vi allerede har, så de er tidssvarende og lever op til de ønsker og krav, vores kunder har. Vi bygger også nyt i samarbejde med kommende kunder og entreprenører.

» Læs mere om ATP Ejendomme A/S
BOXIT
BOXIT er en af de største opbevaringsselskaber i Danmark, hvor du kan få plads til det du faktisk ikke har plads til. Herved kan BOXIT være dit helt eget lagerhotel.
» Læs mere om BOXIT
Voxeværket

Hvis du er iværksætter, søger et kontorhotel eller hvis du er en veldrevet virksomhed, der værdsætter et stærkt kontorfællesskab, så kunne Voxeværket måske være en mulighed. Vi er en nyere, landsdækkende kæde, som består af anderledes ”udvidede” kontorhoteller. Vi sætter en ære i at være iværksættervenlige og vi nyder at bidrage som accelleratorer, for dem, der sigter mod stjernerne.

» Læs mere om Voxeværket
Skanska
”Skanska i Danmark er repræsenteret ved Skanska A/S, hvis formål det er at udvikle, udleje, administrere og sælge ejendomsprojekter i primært Storkøbenhavn inden for kontorsegmentet, detailhandel samt boliger til investeringsmarkedet.”
» Læs mere om Skanska