Søg erhvervslokale i hele Danmark


Ejendomsadministratorer i hele Danmark

Ejendomsadministratorer på Sjælland

Ejendomsadministration - af alle typer ejendomme

En god erhvervsmægler kan hjælpe dig til en succesfuld erhvervsudlejning

Har du brug for hjælp til erhvervslejekontrakten? Vil du sikre en god drift og vedligeholdelse af dine ejendomme, eller ønsker du en samlet administration af dine erhvervslejemål? Så kan det være en god idé at professionalisere ejendomsadministrationen.

Ved at benytte en ejendomsadministrator kan du som udbyder opnå en række stordriftsfordele og dermed minimere udgifterne til den daglige administration.

Lokalebasen.dk's samarbejdspartnere kan bl.a. hjælpe dig med:

 

  • At udarbejde lejekontrakten
  • At varetage udlejning af dine lejemål, herunder fremvisning
  • At varetage drift og vedligeholdelse
  • At bistå ved juridiske spørgsmål

 

Læs mere om vores samarbejdspartnere og bliv kontaktet for en uforpligtende drøftelse.


Boserup Ejd. Adm.

Hos Boserup Ejd. Adm. A/S satte vi os som mål at blive en markant udbyder af løsninger inden for ejendomsadministration. Gennem årene har forretningsområderne udvidet sig til at dække alle aspekter omkring administration af fast ejendom. Fremgangen ses som udgangspunkt som følge af engagerede og veluddannede medarbejdere, som alle står klar til hjælpe.

» Læs mere om Boserup Ejd. Adm.

Difko Administration

Difko Administration har over 35 års erfaring inden for ejendomsadministration. Hos Difko er nøgleord som fremsynethed, aktiv pleje og samarbejde fundamentet for administrationen af dit aktiv. Du kan derfor forvente en skræddersyet løsning, som er optimal for din ejendomsportefølje, og skaber værdi for dig som kunde.

» Læs mere om Difko Administration

DATEA

DATEA leverer skræddersyede løsninger til ejere af alle typer investeringsejendomme. Vi er kendt for at være professionelle, empatiske og værdiskabende, hvilket sikrer løsninger, der understøtter vores kunders forretning.

» Læs mere om DATEA

DEAS Erhverv

I DEAS Erhverv sætter vi os grundigt ind i dit behov som kunde. Vi leverer en proffesionel full-service ydelse, med fokus på en personlig og effektiv behandling.

» Læs mere om DEAS Erhverv

Arup & Hvidt

Arup & Hvidt vandt i 2013, Renoverprisen, for Danmarks bedste renovering af en ejendom – vores bistand til byggeprojekter er dokumenteret af højeste kvalitet. For os er det vigtigste at skabe værdi for dig og din virksomhed - det kalder vi aktiv forvaltning.

» Læs mere om Arup & Hvidt

IP Administration

IP Administration forvalter alle former for ejerforeninger, andelsboliger samt investeringsejendomme i København og på Frederiksberg. Vi tilbyder ligeledes byggerådgivning.  

» Læs mere om IP Administration