Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ejendomsadministration - af alle typer ejendomme

En god erhvervsmægler kan hjælpe dig til en succesfuld erhvervsudlejning

Har du brug for hjælp til erhvervslejekontrakten? Vil du sikre en god drift og vedligeholdelse af dine ejendomme, eller ønsker du en samlet administration af dine erhvervslejemål? Så kan det være en god idé at professionalisere ejendomsadministrationen.

Ved at benytte en ejendomsadministrator kan du som udbyder opnå en række stordriftsfordele og dermed minimere udgifterne til den daglige administration.

Lokalebasen.dk's samarbejdspartnere kan bl.a. hjælpe dig med:

 

  • At udarbejde lejekontrakten
  • At varetage udlejning af dine lejemål, herunder fremvisning
  • At varetage drift og vedligeholdelse
  • At bistå ved juridiske spørgsmål

 

Læs mere om vores samarbejdspartnere og bliv kontaktet for en uforpligtende drøftelse.


Dansk Forvaltningsselskab A/S

Dansk Forvaltningsselskab A/S har medarbejdere, der har mange års erfaring inden for udlejning af erhvervslokaler.

Vi har gennem mange års erfaring opbygget et omfattende branchekendskab, hvor tilgang til projekterne og resultaterne er løsningsorienterede, således det skaber mest mulig værdi for udlejer, og det største afkast på lang sigt for hver enkelt ejendom.

Vores særlige styrke er vores kreative tænkning i forbindelse med udlejningen, samt vores hurtige proces i forbindelse med indretningsforslag, således at lejeren kan få overblik over deres indretning, og udlejer kan få overblik over et kommende budget for indretningen.

» Læs mere om Dansk Forvaltningsselskab A/S

Difko Administration

Difko Administration har over 35 års erfaring inden for ejendomsadministration. Hos Difko er nøgleord som fremsynethed, aktiv pleje og samarbejde fundamentet for administrationen af dit aktiv. Du kan derfor forvente en skræddersyet løsning, som er optimal for din ejendomsportefølje, og skaber værdi for dig som kunde.

» Læs mere om Difko Administration

Boserup Ejd. Adm.

Hos Boserup Ejd. Adm. A/S satte vi os som mål at blive en markant udbyder af løsninger inden for ejendomsadministration. Gennem årene har forretningsområderne udvidet sig til at dække alle aspekter omkring administration af fast ejendom. Fremgangen ses som udgangspunkt som følge af engagerede og veluddannede medarbejdere, som alle står klar til hjælpe.

» Læs mere om Boserup Ejd. Adm.

DEAS Erhverv

I DEAS Erhverv sætter vi os grundigt ind i dit behov som kunde. Vi leverer en proffesionel full-service ydelse, med fokus på en personlig og effektiv behandling.

» Læs mere om DEAS Erhverv

DATEA

DATEA leverer skræddersyede løsninger til ejere af alle typer investeringsejendomme. Vi er kendt for at være professionelle, empatiske og værdiskabende, hvilket sikrer løsninger, der understøtter vores kunders forretning.

» Læs mere om DATEA

Arup & Hvidt

Arup & Hvidt vandt i 2013, Renoverprisen, for Danmarks bedste renovering af en ejendom – vores bistand til byggeprojekter er dokumenteret af højeste kvalitet. For os er det vigtigste at skabe værdi for dig og din virksomhed - det kalder vi aktiv forvaltning.

» Læs mere om Arup & Hvidt

IP Administration

IP Administration forvalter alle former for ejerforeninger, andelsboliger samt investeringsejendomme i København og på Frederiksberg. Vi tilbyder ligeledes byggerådgivning.  

» Læs mere om IP Administration