Ejendomsadministratorer på Sjælland
Ejendomsadministratorer i hele Danmark

Ejendomsadministration - af alle typer ejendomme

En god erhvervsmægler kan hjælpe dig til en succesfuld erhvervsudlejning

Har du brug for hjælp til erhvervslejekontrakten? Vil du sikre en god drift og vedligeholdelse af dine ejendomme, eller ønsker du en samlet administration af dine erhvervslejemål? Så kan det være en god idé at professionalisere ejendomsadministrationen.

Ved at benytte en ejendomsadministrator kan du som udbyder opnå en række stordriftsfordele og dermed minimere udgifterne til den daglige administration.

Lokalebasen.dk's samarbejdspartnere kan bl.a. hjælpe dig med:

 

  • At udarbejde lejekontrakten
  • At varetage udlejning af dine lejemål, herunder fremvisning
  • At varetage drift og vedligeholdelse
  • At bistå ved juridiske spørgsmål

 

Læs mere om vores samarbejdspartnere og bliv kontaktet for en uforpligtende drøftelse.

Dansk Forvaltningsselskab A/S

Dansk Forvaltningsselskab A/S har medarbejdere, der har mange års erfaring inden for udlejning af erhvervslokaler.

Vi har gennem mange års erfaring opbygget et omfattende branchekendskab, hvor tilgang til projekterne og resultaterne er løsningsorienterede, således det skaber mest mulig værdi for udlejer, og det største afkast på lang sigt for hver enkelt ejendom.

Vores særlige styrke er vores kreative tænkning i forbindelse med udlejningen, samt vores hurtige proces i forbindelse med indretningsforslag, således at lejeren kan få overblik over deres indretning, og udlejer kan få overblik over et kommende budget for indretningen.

» Læs mere om Dansk Forvaltningsselskab A/S
Arup & Hvidt

Hos Advokaterne Arup & Hvidt har mere end 80 års erfaring med Fast Ejendom.

Vi skaber værdi ved vores indgående markedskendskab og vi bestræber os på at kende de ejendomme, vi administrerer, ned til mindste detalje. For os er det vigtigste at skabe værdi for dig og din ejendom – det kalder vi ”aktiv forvaltning”. Vi kan således tilbyde en både kompetent og målrettet rådgivning inden for alle aspekter af Fast Ejendom, herunder også administration af udlejnings- og investeringsejendomme, andels- og ejerforeninger, gårdlaug m.m. 

» Læs mere om Arup & Hvidt
Newsec Datea A/S

Newsec Datea A/S leverer skræddersyede løsninger til ejere af alle typer investeringsejendomme. Vi er kendt for at være professionelle, empatiske og værdiskabende, hvilket sikrer løsninger, der understøtter vores kunders forretning.

» Læs mere om Newsec Datea A/S
Boserup Ejd. Adm.

Hos Boserup Ejd. Adm. A/S satte vi os som mål at blive en markant udbyder af løsninger inden for ejendomsadministration. Gennem årene har forretningsområderne udvidet sig til at dække alle aspekter omkring administration af fast ejendom. Fremgangen ses som udgangspunkt som følge af engagerede og veluddannede medarbejdere, som alle står klar til hjælpe.

» Læs mere om Boserup Ejd. Adm.
DEAS

I DEAS sætter vi os grundigt ind i dit behov som kunde. Vi leverer en proffesionel full-service ydelse, med fokus på en personlig og effektiv behandling.

» Læs mere om DEAS
BJØRNSHOLM

Vi skaber værdi ved vores indgående markedskendskab, vi kender de ejendomme vi administrerer og vi gør os umage med at kende dig og dine ønsker – derfor kan vi tilbyde kompetent og målrettet rådgivning. BJØRNSHOLM udarbejder også indretningsforslag, så du kan se lokalernes udnyttelse og potentiale for dine medarbejdere.

» Læs mere om BJØRNSHOLM
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo