arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ejendomsadministration - af alle typer ejendomme

En god erhvervsmægler kan hjælpe dig til en succesfuld erhvervsudlejning

Har du brug for hjælp til erhvervslejekontrakten? Vil du sikre en god drift og vedligeholdelse af dine ejendomme, eller ønsker du en samlet administration af dine erhvervslejemål? Så kan det være en god idé at professionalisere ejendomsadministrationen.

Ved at benytte en ejendomsadministrator kan du som udbyder opnå en række stordriftsfordele og dermed minimere udgifterne til den daglige administration.

Lokalebasen.dk's samarbejdspartnere kan bl.a. hjælpe dig med:

 

 • At udarbejde lejekontrakten
 • At varetage udlejning af dine lejemål, herunder fremvisning
 • At varetage drift og vedligeholdelse
 • At bistå ved juridiske spørgsmål

 

Læs mere om vores samarbejdspartnere og bliv kontaktet for en uforpligtende drøftelse.

Dansk Forvaltningsselskab A/S

Dansk Forvaltningsselskab A/S har medarbejdere, der har mange års erfaring inden for udlejning af erhvervslokaler.

Vi har gennem mange års erfaring opbygget et omfattende branchekendskab, hvor tilgang til projekterne og resultaterne er løsningsorienterede, således det skaber mest mulig værdi for udlejer, og det største afkast på lang sigt for hver enkelt ejendom.

Vores særlige styrke er vores kreative tænkning i forbindelse med udlejningen, samt vores hurtige proces i forbindelse med indretningsforslag, således at lejeren kan få overblik over deres indretning, og udlejer kan få overblik over et kommende budget for indretningen.

» Læs mere om Dansk Forvaltningsselskab A/S
Arup & Hvidt

Hos Advokaterne Arup & Hvidt har mere end 80 års erfaring med Fast Ejendom.

Vi skaber værdi ved vores indgående markedskendskab og vi bestræber os på at kende de ejendomme, vi administrerer, ned til mindste detalje. For os er det vigtigste at skabe værdi for dig og din ejendom – det kalder vi ”aktiv forvaltning”. Vi kan således tilbyde en både kompetent og målrettet rådgivning inden for alle aspekter af Fast Ejendom, herunder også administration af udlejnings- og investeringsejendomme, andels- og ejerforeninger, gårdlaug m.m. 

» Læs mere om Arup & Hvidt
Boserup Ejd. Adm.

Hos Boserup Ejd. Adm. A/S satte vi os som mål at blive en markant udbyder af løsninger inden for ejendomsadministration. Gennem årene har forretningsområderne udvidet sig til at dække alle aspekter omkring administration af fast ejendom. Fremgangen ses som udgangspunkt som følge af engagerede og veluddannede medarbejdere, som alle står klar til hjælpe.

» Læs mere om Boserup Ejd. Adm.
Newsec Datea A/S

Newsec Datea A/S leverer skræddersyede løsninger til ejere af alle typer investeringsejendomme. Vi er kendt for at være professionelle, empatiske og værdiskabende, hvilket sikrer løsninger, der understøtter vores kunders forretning.

» Læs mere om Newsec Datea A/S
DEAS

I DEAS sætter vi os grundigt ind i dit behov som kunde. Vi leverer en proffesionel full-service ydelse, med fokus på en personlig og effektiv behandling.

» Læs mere om DEAS
BJØRNSHOLM

Vi skaber værdi ved vores indgående markedskendskab, vi kender de ejendomme vi administrerer og vi gør os umage med at kende dig og dine ønsker – derfor kan vi tilbyde kompetent og målrettet rådgivning. BJØRNSHOLM udarbejder også indretningsforslag, så du kan se lokalernes udnyttelse og potentiale for dine medarbejdere.

» Læs mere om BJØRNSHOLM
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.