Næstved

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Næstved. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Søger du erhvervslejemål i Næstved?

Næstved er beliggende på Sydsjælland og er, med sine ca. 42.500 indbyggere, Sjællands femte største by. Den sydsjællandske by har et driftigt handelsliv, en voksende industri og attraktive vilkår for erhvervslivet. Ønsker du lokaler på Sydsjælland er det derfor en god idé at søge erhvervslejemål i Næstved.

Velbeliggende erhvervslejemål – Næstved har meget at byd på

Byen har gode trafikforbindelse til omkringliggende byer, som Slagelse, Ringsted, Korsør og Skælskør og ligger herudover tæt på motorvej til Lolland og Falster. Herudover det nemt at komme til Storebæltsbroen fra byen. Med et erhvervslejemål i dette område er du altså tæt på mange andre driftige byer og har nem adgang til resten af landet. Der går også regionaltog til byen, hvorfor det er nemt at komme til blandt andet hovedstaden – også via den offentlige transport. Vælger du et erhvervslejemål i denne by, får du glæde af de gunstige trafikale vilkår, hvilket giver stor frihed til dig og din virksomhed.

Erhvervslokaler i Næstved giver attraktive vilkår

Næstved Kommune gør en meget aktiv indsats for at gøre vilkårene for byens erhvervsliv så fordelagtige som muligt. Med erhvervslokaler til leje i Næstved kan du nyde godt af de mange tilbud, hvis du skal starte virksomhed eller få din virksomhed til at vokse. Blandt andet tilbyder kommunen gratis rådgivning og sparring - både til de etablerede virksomheder samt til iværksættere, der er ved at starte op. Det kommunale initiativ, Næstved Erhverv, besøger årligt 300 virksomheder og rådgiver om eksempelvis forretningsudvikling, eksport og mange andre emner. Tiltaget byder også på gratis arrangementer og skal du starte virksomhed, kan du deltage i iværksætterforløb, hvor du får den nyeste viden inden for eksempel marketing og samtidigt udvider dit netværk. Et erhvervslejemål i Næstved er derfor helt ideelt, hvis du er iværksætter.

Sydsjællands største handelsby

Næstved har altid været en driftig handelsby og betragtes i dag som Sydsjællands største handelsby. Byen har mange små butikker i bymidten og huser herudover Næstved Storcenter, der er Region Sjællands største indkøbscenter. Her findes mere en 65 butikker. Byens handelsliv trækker kunder til fra de mange omkringliggende byer. Næsted har herudover en cityforening, der sørger for at arrangere events, der gør indkøbsoplevelsen i byen endnu mere unik. Ønsker du en butik på Sydsjælland, er det derfor bestemt værd at overveje et erhvervslejemål i på disse kanter.

Kulturelle tilbud tiltrækker besøgende

Der findes herudover også mange kulturelle tilbud i kommunen. Blandt andet ligger det berømte Gavnø Slot i Næstved Kommune. Det smukke slot med dens eventyrlige park er en af de attraktioner, der tiltrækker rigtig mange besøgende til byen. Gavnø Slot udlejer ydermere også en række erhvervslokaler i Næstved. De mange muligheder for kulturelle oplevelser trækker generelt mange besøgende til byen. Med et erhvervslejemål her får din virksomhed derfor mulighed for at komme i kontakt med store kundegrupper.


Ønsker du erhvervslokaler i Næstved, kan du hurtigt og effektivt finde her via Lokalebasens søgeagent.

Din søgning gav ingen resultater