arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Show arup hvidt

Arup & Hvidt

Hos Advokaterne Arup & Hvidt har mere end 80 års erfaring med Fast Ejendom.

Vi sætter os grundigt ind i din/jeres ejendom, så I får en løsning skræddersyet til netop jeres behov. Ingen ejendom er for lille eller hvor stor til os, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi bestræber os på, og sætter en stor ære i, at kende de ejendomme, vi administrerer, ned til mindste detalje. Vi agerer som tæt sparingspartner i alle aspekter af Fast Ejendom, herunder også med bygherrerådgivning samt i forbindelse med køb, salg og udlejning. Hver ejendom og bestyrelse får en fast kontaktperson som rådgiver, således at vi på bedst mulig måde sikrer os et godt personligt kendskab til bestyrelsen, beboerne og ejendommen; vores erfaring siger os, at netop dette fundament er det bedste grundlag for et langt og godt samarbejde.

I 2013 vandt vi ”Renoverprisen” for Danmarks bedste renovering, hvor vi repræsenterede bygherre (en ejendomsinvesteringsfond) i forbindelse med en totalrenovering af en ejendom beliggende i Ryesgade.

Show arup hvidt advokaterne

Kontakt Arup & Hvidt
Marisha Høst
Advokat, Cand. Jur.
33 67 67 34
mah@aruphvidt.dk
Aruphvidt.dk
Aruphvidt-ejendomme.dk


Liste over Lejemål
Se lejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage